Libertas: Vzorec času (2018)

Príbeh v alternatívnej realite Napadlo vám niekedy, že žijeme v obrovskom klame? Že všetky politické a mocenské boje sú len divadielko pre obyčajný ľud? Že v zákulisnom svete medzi sebou súperia obrovské nadnárodné organizácie vybavené zbraňami a technológiou, ktorú si vieme predstaviť len v béčk...

Info

Slov. názov Libertas: Vzorec času
Orig. názov Libertas: Vzorec času
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Príbeh v alternatívnej realite Napadlo vám niekedy, že žijeme v obrovskom klame? Že všetky politické a mocenské boje sú len divadielko pre obyčajný ľud? Že v zákulisnom svete medzi sebou súperia obrovské nadnárodné organizácie vybavené zbraňami a technológiou, ktorú si vieme predstaviť len v béčkovom sci-fi filme? Chyba. Nenapadlo to ani automobilovému pretekárovi Ivicovi. Ten sa nedobrovoľne stáva práve onou rozbuškou, ktorá rozpáli niekoľko desaťročí trvajúce vratké prímerie. Do hry vstupujú všetky tri organizácie Libertas, Temné spoločenstvo a Preuβenwache. Kto bude pomyselný víťaz? Vzorec času je prvou časťou trilógie Libertas, ktorá sa odohráva v alternatívnej realite.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

RECENZIA: Libertas: Vzorec času (Oliver Hunt)

Konšpiračné teórie potrebujú autora, ktorý prelomí ich pátos a pobaví publikom. Podarilo sa?

0 komentárov

Rozhovor: Oliver Hunt

Do sveta slovenskej literárnej fantastiky vstupuje nový hráč - Oliver Hunt. Jeho teritóriom sú konšpiračné teórie, obľúbené zbrane: vtip a akcia.

0 komentárov