Konec dětství (1953)

Koniec detstva, jeden z právom trvalo najobľúbenejších vedeckofantastických románov všetkých čias, je Clarkovým majstrovským dielom, ktorý pojednáva prostým jazykom a v nezabudnuteľných obrazoch o vznešenom metafyzickom téme, pričom speje od samého začiatku k desivému a pôsobivému vyvrcholeniu.

Info

Slov. názov Konec dětství
Orig. názov Childhood's End
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Koniec detstva, jeden z právom trvalo najobľúbenejších vedeckofantastických románov všetkých čias, je Clarkovým majstrovským dielom, ktorý pojednáva prostým jazykom a v nezabudnuteľných obrazoch o vznešenom metafyzickom téme, pričom speje od samého začiatku k desivému a pôsobivému vyvrcholeniu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Knihy mesiaca: január 2023

Január 2023 je úspešne za nami a hoci sa mnohé vydavateľstvá ešte len rozbiehajú, už teraz dorazilo na trh pár noviniek, ktoré sa oplatí čítať. Výber z tých pre nás najzaujímavejších Vám prinášame v n...

0 komentárov

Ukážka: Arthur C. Clarke - Konec Dětství

Nové vydanie slávneho Konca detstva od legendárneho Arthura C. Clarka sa už dostalo na pulty kníhkupectiev. Ak neviete, či po tejto skvelej knihe z vydavateľstva Argo siahnuť, možno Vám pomôže v rozho...

0 komentárov

SyFy seriály - prehľad projektov

SyFy chystá nové seriály. A nepôjde o žiadne slaďučké fantasy pre násťročné upíro fanynky, ale o riadne nadupané scifi a a space opery!!!!

2 komentárov