Frostpunk (2018)

Devätnáste storočie. Mal to byť vrchol ľudskej civilizácie. Nakoniec to zrejme bude jej koniec.
11 Bit Studios nám vo svojej hre Frostpunk predviedli, ako vyzerá svet pod večnou prikrývkou snehu. Ale čo sa dialo pred tým? Ako vznikli veľké uhoľné generátory? Ak ste zvedaví, akým výzvam museli čeliť ich stavitelia, tento update vás určite poteší.
RTS stratégia s príbehovými prvkami Frostpunk prináša nový hrateľný scénar. Síce s krížikom po funuse, ale prinášame správy o novinkách.
V hlavnej kampani sme totiž objavili ruiny mesta Winterhome. Vieme, že to tam nedopadlo dobre. Nikto sa ale nikdy nezamýšľal aký bol jeho príbeh. Tvorcovia vás pozývajú zistiť to.
Real-time stratégia so silným príbehovým prvkom prichádza s novým obsahom. Tvorcovia nás lákajú na ešte tvrdšie výzvy, nemilosrdnejšie podmienky a drastickejšie následky našich rozhodnutí. Dokážeme využiť naše strategické schopnosti a zachrániť spoloťnosť? A kam až sme ochotní pri tom zájsť? Tieto a aj ďalšie otázky pred nás položí mód "Survivor".
Čo by ľudstvo robilo, ak by prišla opäť doba ľadová? Nové problémy, ťažké rozhodnutia a otázky, ktoré idú až na hranu morálnej čistoty. Pridajte k tomu steampunkové prostredie, ponurú atmosféru sveta zasypaného nánosmi snehu a o zábavu je postarané. Recenzia môže obsahovať spojlery.