Diskusia 1/1: Pád, ktorý sa nestal.

Filmová história scifi

Diskusia

B.T. Niromwell
Oceňujem množstvo odborných výrazov, aspoň som sa niečo podučila. Pozor na čechizmus operačný sál, my máme sálu, a tiež na skákanie do prítomnéjo času. Celkovo pekne, len by som trochu skrátila druhú polovicu.
20.02.2021
Myrmarach
Celkom zaujímavý nápad, bežný konzument by možno ocenil menej odborných výrazov a viac imerzívnosti.
Flyyy on your waaay like an eagleee fly asi hiiigh aaas the suuun. :3
20.02.2021
YaYa
Tiež sa mi páči, ako si detailami dokázala príbehu dodať na uveriteľnosti aj napriek tomu, že ako už bolo povedané, postavy neboli príliš plastické. Ale nápad výborný, úplne ma tešilo postupne prichádzať na to, kto chlapec je.
21.02.2021
YaYa
Tiež sa mi páči, ako si detailami dokázala príbehu dodať na uveriteľnosti aj napriek tomu, že ako už bolo povedané, postavy neboli príliš plastické. Ale nápad výborný, úplne ma tešilo postupne prichádzať na to, kto chlapec je.
21.02.2021
8HitBoy
Wow, super!
Mne sa práve tie odborné výrazy páčili, dodali tomu kúsok realistickosti, cítil som sa, akoby som sledoval diel Dr. Housea. Čo bolo krásne bolo dávkovanie informácií, postupné odkrývanie tajomstva - to si zvládla na skvelej úrovni. Veľmi, veľmi fajn, ďakujem za zážitok :)
21.02.2021
vrbiss
Originálne, nápadité, prečítal som jedným dychom, no koniec ma aj tak prekvapil. Len tak ďalej.
21.02.2021
xius
Ty sa vyznas v tej medicine! Z toho by si jeden aj na zadok sadol, to bolo kul a dufam vo viac lekarskych scifi/fantasy. :)
A ako pisu damy vyssie, trochu viac stavnatosti v texte by to chcelo. (uchopenie scen, dialogy, humor, trochu viac sa s tym hrat)
21.02.2021
Zuzana
Ďakujem za všetky vaše pripomienky a aj pochvaly. Za ten krátky čas som bola rada, že som zvládla vygradovať príbeh a dotiahnuť ho dokonca. Vyšperkovanie postáv popismi by bolo samozrejme fajn, napríklad mi úplne uniklo, ako sa mohol Daidalos dozvedieť, že práve v tomto dome býva primár a navštívil ho ešte skôr, ako mu volali z nemocnice. V hlave som mala predstavu, že Daidalos s Ikarom sú výnimočné bytosti, ktoré majú schopnosti vnímať a vedieť viac a s tým súvisí aj istá predvídavosť udalostí, no do textu som to už nevložila. Čas tlačil na pílu a kým som sa rozhodla, že do toho idem, ubehlo prvých 20 minút a ďalších 20 minút mi zabralo to odoslať, lebo som technický antitalent.
Možno to aj na základe vašich rád prepracujem a uvidíme.
22.02.2021
YaYa
Na prípadnú prepracovanú verziu sa tešíme. Hodinový deadline často z ľudí dostane výborné nápady, podľa mňa preto, lebo nemajú čas ich prekombinovať alebo prílišným premýšľaním zneistiť samých seba. A mnohé z týchto nápadov by si zaslúžili rozvinúť, aby nezostali len tu. Myslím, že všeobecne viac PNPčiek by malo dostať ďalšiu verziu.
22.02.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.