Diskusia 1/1: Konáriky

Podporte scifi.sk

Diskusia

cyberstorm
premyslal som medzi 8 a 9. Aaaale, dobre je to napisane, mas 9 ;) No musim uznat, ze pocas citania ma napdalo, kde tam mas fantasticky prvok? Napokon si ho tam ale celkom elegantne vyriesil. Toto je taky ten klasicky priklad tvojho soft fantasy, lahkeho fantasticna, kde sa to skor o fantastiku obtre. A ak mam pravdu povedat, pacilo sa mi to mozno viac ako ostatne tvoje podobne smerovane poviedky. I ked "pad" bol naozaj asi len v dopadani na zem? (btw, casto pri tom kricia).
Za mna fajn :)
20.02.2021
Marek Páperíčko Brenišin
Začiatok je trošku taký obohratý, ale zvládol si to dotiahnuť do dobrého konca. Ak by si mal ešte pár minút navyše, pohral sa s opismi a atmosférou, dal by som desať. Takto je to o bod menej.
20.02.2021
Monika Kandriková
Tak ako písali ostatní, koncový fígeľ toto zafígľoval. :D :D Pekne!
20.02.2021
B.T. Niromwell
Dobre napísané, originálne, keď jej ruka mľaskla, tak mi bolo nevoľno, prečo ma nútiš čítať také veci tak neskoro večer...
20.02.2021
JJ37
Výborne sa to čítalo, páčil sa mi výber slov (aj tých inak neobvyklých), opisy prostredia azda ani chváliť nemusím, to akoby som čítal dávno vypísaného autora. Pocity, psychológia postáv, detailné popisy, všetko super. Jediné čo ma vyrušilo je, že si nie som istý, či bola dostatočne obsiahnutá téma. Ale na to, že má na to človek len hodinu nemôžem ísť s hodnotením nižšie, ako za 9 bodov :)
20.02.2021
YaYa
Nemám veľmi rada, keď poviedka začína tým, že niekto uteká. Niekto, o kom nič neviem a neviem, prečo by som mu mala držať palce. Po prvom odseku som si ale povedala, že sa toto sa u mňa môže zachrániť, ak tam budú víly :D Kind of sa podarilo. Good job ;)
20.02.2021
Nebuzardar
Pekný Fritzl štýl, zacítil som puch rakúskej pivnice
20.02.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.