Diskusia 1/1: Čriepky temnoty

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Diskusia

Marek Páperíčko Brenišin
Pobavilo. Páčil sa.mi ten príbeh okolo tých dvoch. Koniec opäť trochu narýchlo. Osem bodov
28.11.2020
xius
Pekna myslienka okolo ich nesmrtelnosti. Odhalenie, ze ide o otca a syna tomu dodava este o stupen viac desivosti. Dialogy by si zasluzili o trochu viac citu, ale PNP si vzdy niekde berie svoju dan.
29.11.2020
Kei
diky za trpezlivosť s mojou jednohubkou, otázka: citu na spracovanie dialogov alebo citu postav? :)
29.11.2020
8HitBoy
Pekne napísaná mrazivá vecička! A priznám sa, aj keď budem za dum-dum, až teraz som vlastne zistil, aký máš nick na scifi :D
29.11.2020
Milan "Miňo" Tichý
Malo to slušnú atmosféru. Vzťah postáv bol zaujímavý a to že ide otca zo synom pre mňa bolo nečakané zamotanie príbehu. Veci boli dobre naznačené a počas čítania to vytváralo dobrý celkový obraz...trochu to kazili preklepy a chybičky, ktoré idú dozaista na vrub krátkosti času...len zas záver ostáva taký vyšumený do prázdna...napriek tomu fajn a teším sa na ďalšiu poviedku :)
29.11.2020
xius
@Kei: Gud point! Mozno tak proste hovoria? Zdalo sa mi, ze skrz opisy boli jedinecnejsi, nez ked otvorili usta. Ale to sa uz asi bavime
o subjektivnom
vnimani. :)
29.11.2020
Kei
@xius: nebude to subjektívne, tie dialógy boli aj nasilu tvorené, lebo nestíhala som sa nad nimi veľmi zamýšľať, takže prvoplánovo som tam tresla čo mi prišlo najvhodnejšie a najstručnejšie.
30.11.2020
YaYa
Dobrý nápad, ucelený príbeh, ale možno trošku chaotické. Musela som čítať druhý raz, kým som pochopila všetky detaily. Napríklad, že čarodejnica je nádejná obeť, a nie minulá. Nvm, možno je to PNPidnosťou poviedky alebo som nečítala pozorne.
O čiarkach sa pri PNP nebudeme baviť, nejaké chýbali, nejaké boli navyše, klasika. Možno jedna veta mi zaškrípala (Jediné čo dosiahol bolo,...), ale to sú už naozaj detaily.
02.12.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.