Diskusia 1/1: Čo teraz?

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Diskusia

Marek Páperíčko Brenišin
Zaujímavý pokus o rezonancnu poviedku. Odporúčam ale členiť text do menších a udernejsich odsekov. Tieto bloky textu má vyslovene ubijali. Za 6.
28.11.2020
8HitBoy
Fajn myšlienka, mám rád keď sa podarí poviedke vo mne nepokoj, zamyslenie sa. Naozaj by som bol zvedavý na túto poviedku, keby nás všetkých nelimituje hodina :)
28.11.2020
Tomáš Staviteľ
Keď sa odteraz budem pozerať do zrkadla, asi si často spomeniem na myšlienku o putovaní svetla. Dobré nápady, podané v zaujímavom koncepte :) Súhlasím s HB, že by si to zaslúžilo viac času, lepšie rozpracovať. Potešilo :)
28.11.2020
xius
Oi, ziarlim! Hard scifi/fantasy napady sa mi vyhybaju a tento je velmi pritazlivy. Ma to ostre hrany a cele to trochu vrzga, ale je to PNP. Jadro je stavnate a ak budes niekedy premyslat o napisani niecoho vacsieho, hlasujem za prepracovanie tohto napadu.
29.11.2020
Kei
Prvá časť vyznieva ako poviedka, druhá len ako hrubý nástrel, ale v PNP sa to stáva. Ale ten nápad je úplne skvelý a inšpiratívny, až ma núti rozmýšľať ako by som dokázala takýto nápad využiť.
29.11.2020
Milan "Miňo" Tichý
Veľmi dobrý nápad, ktorý by si zaslúžil rozpracovať do väčšieho rozsahu...takto je to len načrtnutá hlavná myšlienka obalená do pokusu o nejaký príbeh. Ale nápad je ozaj dobrý.
29.11.2020
YaYa
Ako už bolo povedané, je to skôr len námet. Ale dobrý námet a zaslúžil by si rozvinúť.
Inak jedno scifi o "pomalom skle" som už niekde čítala. Ale tam ho využívali skôr na zachovanie nenávratnej spomienky ako na nápravu minulosti.
02.12.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.