Diskusia 1/1: Že ďalšia poviedka, čo takto že nie?

Filmová história scifi

Diskusia

Marek Páperíčko Brenišin
I see what you did there. Snažil si sa vychádzať z komentárov na tvoje predošlé dielka. A aj by som to bral, ale potom si skĺzol do klasického drednothovania a umelecký zámer sa vlastne stal krutou realitou. Btw, také vzdoropoviedky sme tu už mali a nedopadli dobre.
Nehodnotím.
22.08.2020
8HitBoy
To kto tomuto dal tú 5ku? 🤔
22.08.2020
Myrmarach
Táto práca kdekoho podráždila. A ja vravím, prečo nie? Na tvoje pomery je napísaná dobre. Za mňa 5 bodov.
22.08.2020
Aleš Horváth
pripájam sa k Marekovi. tiež mi štýl prišiel taký na truc.
22.08.2020
xius
Meh. Ale napad pekny! Len to bolo cele neohrabane ako hranate koleso... Plus tusim, ze autor si skor vyburil frustraciu, nez originalitu. Nebol tam ani naznak ozajstnej nadradenosti martanov, posmech na pozemstanov potom vyznel ako debata deti o zmysle zivota. Mnozstvo gramatickych a stylistickych chyb bolo smutne. i/y by nemali byt takou vyzvou. Mozno skus menej dialogov a suveti nabuduce? Mozno to pojde o chlp lepsie.
22.08.2020
Aleš Horváth
xius, Dretnoth je tu už dlhšie a proste si myslí že svojím antiliterarnym štýlom bude originálny. on veľmi dobre vie, čo a ako treba robiť. Viď Marekov komentár.
23.08.2020
YaYa
Na Marťana celkom fajn dielko, ale ešte ale treba popracovať na pozemskej gramatike a štylistike. Ale nebudem rýpať, písať v inom ako materinskom jazyku nie je ľahké a pre jazyk inej planéty to platí stonásobne. Ja osobne mám v Marťančine tiež dosť problém s čiarkami.
25.08.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.