Diskusia 1/1: O jedno stroskotanie neskôr

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Diskusia

Monika Kandriková
Nie som hráčka a neviem čo je NPC -- prosím, informovať. Nedávno som čítala jednu novelu, v ktorej som zažila podobný hračsky chaos a odvtedy viem čo je OOC. :D :D Iba to. Dávam dosť bodov za srandičky. :D :D
27.06.2020
8HitBoy
No. Každopádne, snaha sa vždy cení a každá poviedka, ktorá sa v PnP objaví, je veľmi vítaná. Táto ale trpí na veľa neduhov, ktoré ju zrážajú na kolená, čo je škoda. Ako prvé: preklepy a gramatika. Viem, že hodina je krátky čas, ale podobné formálne nedostatky neskutočne znižujú celkový dojem. Po druhé: bolo to neskutočne chaotické. Vlastne asi ani úplne nechápem, čo presne bola pointa. Fakt, skús si nabudúce tú poviedku po sebe prečítať. Pokojne aj dvakrát a vychytaj muchy. Vtipy sú príjemné a určite je tam z tvojej strany nejaký potenciál do budúcna na vtipné fantasy poviedky.
27.06.2020
YaYa
Uf, no, podľa mňa text ako-taký nefunguje. Porušuje veľmi veľa pravidiel - gramatických, štylistických, výstavby príbehu - a ostáva len ťažko čitateľný experiment. Možno sa mýlim, ale povedala by som, že menej hrať, viac čítať.
29.06.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.