Diskusia 1/1: Xanaxová princezná

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Diskusia

Jan Ťuhýček
Wow, tedy ta pointa mě (příjemně) překvapila. Vypořádal ses se zadáním dobře. Povídka mě dokázala navnadit a udržet až do konce - především tím, jak je to celé střelený nápad.
Abych jenom nechválil, na začátku je tam hrozně moc infodumpu. V první třetině povídky je prakticky jenom expozice informací, aniž by se cokoliv dělo. Podle nějakých základních pravidel psaní by povídka měla začínat dialogem s Judy a to, co čtenář potřebuje vědět, by se mělo nějak chytře vecpat do textu (ne ve stylu "Jak jistě víš, Judy, před X lety se tu rozšířil virus...").
Říkám si po přečtení, jestli by svět, který jsi popsal, fungoval tak jako v povídce (ale to jsou moje irelevantní filozofické úvahy). Důležité je, že povídka baví.
06.04.2020
Nie som robot
super, veľmi fajn, od začiatku som čakal, kedy a čo sa stane s princeznou, dávam veľa bodov, páčila sa mi myšlienka popmutantov...
06.04.2020
B.T. Niromwell
Ja som si túto poviedku užila ako poviedku. Hlavná postava mi bola sympatická, súcitila som s ňou, veľmi dobre tu sadlo rozprávanie v prvej osobe, vďaka nemu mi ani ten vysvetľujúci úvod neprišiel zbytočne presýtený, v podstate som to brala ako diaog s autorom. Je dosť výnimočné, keď sa v texte snúbi dobré spracovanie s naozaj originálnym nápadom.
10.04.2020
Monika Kandriková
Keby mňa nakazili práve v týchto dňoch práve takýmto cosplayovským vírusom bola by som priemerne schopný rádový čínsky kultivátor :D :D Zaujal nápad i twist, akurát ma trošku otravovalo niektoré okolo toho okolité plkanie. (rozumej šťanky) :D :D
17.04.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.