Diskusia 1/1: Autorka a démon

Podporte scifi.sk

Diskusia

Marek Páperíčko Brenišin
Na mňa trošku wtf vec. Hlavne mi prekáža neuveriteľné konanie hlavnej hrdinky. Ja by som asi zbledol, panikáril, no pre ňu je to zjavne bežný utorok.
Btw, chýba hneď v prvej vete dosť kazí prvý dojem. Za funf
01.02.2020
cyberstorm
Trosku prvoplanovite ale velmi sa mi to pacilo. Realne poznam takych ludi ktori by asi tak zareagovali :D Za mna osobne paradnych 9
01.02.2020
B.T. Niromwell
Toto je tvoje vrcholné dielo. Ako gramatiku treba vychytať, ale inak to sadlo presne, ako malo, vtipy boli vtipné a svieže, prvá veta a odsek skvelý úvod, predstava, že démon je, chudák, ignorovaný autormi nedodržiavaúcimi termíny, je krásna.
02.02.2020
Aleš Horváth
Pripájam sa k Niromwell. Konečne niečo normálne, kde sa silou mocou nesnazis byť americano.
To end na konci sa mi zdalo zbytočné. A nerozumiem "---" miesto...
inak celkom fajn.
02.02.2020
Kei
Pobavila som sa, táto rýchlovka sa mi páčila. Autorka je jasnym dôkazom, že pravidelní oneskorenci si aj na démona zvyknú :) Len škoda že nemá meno, pôsobilo by to o čosi osobnejšie. Cením si aj drobnosti, ktoré pôsobia neokukane, ako ten piesok čo utekal z hodín. A aj keď poviedka nie je dokonalá, pôsobí inšpirujúco.
06.02.2020
Dretnoth
Zdar, myšlienka bola u démona asi takáto: Zrodil sa z pocitov tých ktorý stále čakajú, že dielo bude mať ďalšie pokračovanie. Tie hodiny boli vlastne jeho manifestácia (toho čakania, že azda raz to príde), ten piesok čo zanechával po sebe mal byť vlastne pripomienkou, že čitatelia/odberatelia stále čakajú, stále/občas kontrolujú či sa neobjavil nový príspevok. Lenže pre démona ten piesok je zbytočný. (Možno ak by ho predával...)
Odpadnutie na konci má byť oneskorená reakcia na stretnutie samotné.
A nakoniec v istých štylistikách/formách sa (Au-- si robíš srandu?) ''--'' používa na označenie pauzi ktorá je kratšia ako (cca 5 sekúnd?) ale postava pokračuje (po-- počkaj na moment!) na rozdiel od ''...'' ktoré značí dohovorenie/ nedopovedanie/ prerušenie postavy. Alebo asi tak...
Nejako nevidím tu chybu v tej prvej vete. Prehádzaný slovosled?
08.02.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.