Diskusia 1/1: Terminátor 3. Znova a ...lepšie?

Podporte scifi.sk

Diskusia

jurinko
Genisys bol nepodarok? Oproti Salvation islo o vysoku kinematografiu a oproti T3 tam bolo omnoho viac noviniek a prepojeni (T3 bolo vlastne T2, len so slabsim zaporakom a mensou charizmou). Imho je poradie kvality filmov: T2, (mikropauza) T1, (pauza na kavicku a zachod) Genisys, T3, (dlha, dlha, unavna a takmer nekonecna pauza) a Salvation. Hm? :-)
04.11.2019
cyberstorm
Jurinko, ono je to vzdy o uhle pohladu recenzenta. Rozumiem ze Genysis sa snazil priniest nieco nove (ale to aj Salvation), na druhu stranu s tymi casovymi liniami to tak neskutocne domotali, ze ma po filme bolela hlava. Nie, Genysis nebol dobry film. Celkovo si myslim ze Terminator je uz vypelichana franciza, ktorej by mali dat pokoj. A podla vsetkeho to aj tak dopadne. Pre mna osobne mal najvacsiu sancu nejak sa posunut vpred Salvation, hoc vieme ake slabe to napokon bolo. Na druhu stranu, mna by prave zaujimala ta vojna s AI (je jedno ci Skynet alebo Legion alebo digitalny Fico), predsa len to mohlo byt zaujimave. Zial nevyslo.
Anyway, kludne napis recku, rad si precitam :) Aspon znova niecim po dlhsej dobe prispejes ;)
04.11.2019
Veronika Valent
Cyberstorm, ako fanúšička T-čiek som si aj ja v predpremiére išla pozrieť film, ktorý si celkom dobre vystihol. Páčil sa mi Tvoj postreh s Grace, naozaj bola nemastná-neslaná, narozdiel od dedka Schwarzeneggera z nej nešla emócia. Mne osobne sa film páčil asi viac ako Tebe, bez problémov by som mu ešte zo 5 percent pridala, ale nie som objektívna, skôr nostalgická. Pre mňa vidieť pôvodné hviezdy v starej úlohe bola dokonalá lahôdka. (Pristihla som sa pri tom, ako som viackrát pocítila obrovský obdiv k tomu, čo museli pri natáčaní podstúpiť. ) Moja najväčšia kritika filmu patrí úplne zbytočným opakovaným narážkam na problém ilegálnej migrácie z Mexika, ktoré možno budú za pár rokov úplne nezrozumiteľné, a ktoré filmu výrazne uberajú z nadčasovosti. Ďalšia vec, čo ma tak trochu sklamala, bol nedostatok humoru, na ktorý som bola ako divák T- čiek zvyknutá. Inak to bol slušne vylepšený T.
04.11.2019
jurinko
Ze by som mal napisat recku na Genisys? A to uz by som preco robil? (Inak, ohladom "prispievania" by sme mohli ist do takych tych zenovych veci a''la Tron: Niekedy je najlepsie zdanlivo nerobit nic. Ale to by bolo asi na filozofickejsiu debatu, nez takato diskusia umoznuje ;-) )
Co sa tyka "francizy" Terminatora, neda sa nesuhlasit so zaverom Honest Trailers ohladom T2: "Bad they kept making sequels." :-)
05.11.2019
cyberstorm
Jurinko: mal som na mysli recku na najnovsieho terminatora, ale kludne mozes napisat recku na cokolvek ;)
05.11.2019
cyberstorm
Veronika: Dik ;) Ako, ruku na srdce - mohlo to byt omnoho lepsie, ale cinkali na sentimentalnu strunu a bali sa vybocit zo zavedenych kolaji.
05.11.2019
Veronika Valent
Vďačne... :-) Nielenže nevybočili, ale oni v podstate len spojili jednotku z dvojkou a celé to nahodili do nového vizuálu. Stará dvojka hercov bola jediná čerešnička na torte. Mne tomu chýbala iskra, ani na sekundu som sa nebála, nebola som prekvapená, ale vďaka rýchlym scénam som sa nenudila. Jednoducho film neprekvapil, neurazil.
06.11.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.