Diskusia 1/1: Octorothove orgie

Podporte scifi.sk

Diskusia

YaYa
Poviedka sa zjavne snaží napodobniť štýl písania z minulého storočia, v niečom sa to darí - to rozprávanie, akoby z druhej ruky, vkladanie informácií do viet. Celkový výsledok je ale rozpačitý, štylistika sa zamotáva a vety niekedy strácajú zmysel. Námetovo ale zaujímavé.
26.10.2019
Magda Medvecká
Mne sa ten štýl celkom páči, na hodinu slušná robota. Skôr mám pocit, že je tu trochu odklon od zadanej témy? Aj keď hlavné prvky tu sú (kruh okolo ohňa/postavy, pozorovateľ a pod.), ale všetci ostatní sa držali toho, že to bol strašiak s hlavou dyne a deti a tak. Ale na druhej strane, občas človek nevie, kam ho inšpirácia zaberie a ako príbeh sám o sebe to je celkom dobré :)
27.10.2019
Milan "Miňo" Tichý
Tiež sa rád pridám k tým, ktorým sa tento štýl páčil :D....dýchala na mňa atmosféra z Burtoneovej Ospalej diery. Občas to trochu drhlo ale inak dobré, rovnako ako záver. A hlavne, toto za hodinu? Veľmi dobrý výkon pokiaľ ide o rozsah.
29.10.2019
B.T. Niromwell
Po celý čas som čakala, či to bude vážne alebo sa toobráti na vtipné. A potom prišla tá posledná veta:) Rozhodne to bolo čitateľné, keby bolo viac času, dalo by sa na tom pekne stavať.
23.11.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.