Diskusia 1/1: Večný život za oknom

Filmová história scifi

Diskusia

B.T. Niromwell
Nečakala som koniec, takže celkom vzrúšo. Jahodové a ríbezľové plantáže by som inak chcela mať!
22.06.2019
YaYa
Pekné spojenie oboch tém pomocou klasického YA námetu s netypickým koncom :) Hneď ako som dočítala, v hlave sa mi premietla etiketa tohto produktu. "Vin de la Vierge, chránené označenie pôvodu, vyrobené výlučne z čerstvých, prírodných surovín. Tento drink odporúča aj grófka B." Samozrejme, všetko gotickými poprepletanými písmenami, ktoré sú také pekné, až sa skoro nedajú čítať.
23.06.2019
Milan "Miňo" Tichý
Teda, začnem čítať a hovorím si: "Fajn, dobre sa to číta, atmosféra dobrá, odsýpa to...ale ten námet..zas dáka YA upírska jednohubka o ničom" potom si ale poviem : " od tejto autorky ale nič také ploché nemožno čakať..." , a tak čítam ďalej. A dobre robím, lebo záver bol parádny :) :)
23.06.2019
kAnYs
O.O Dobry zaver. Necakal som :) Yaya, taku etiketu chcem niekedy vidiet :D
23.06.2019
Monika Kandriková
Myslím, že práve odo mňa by bolo nefér, keby som nenapísala na takú perfektnú tému upíriádu. :D :D Tú etiketu už mám tiež pred očami. A k jahodovým a ríbezľovým plantážam, také máme okolo dediny, keď som bola na strednej, chodili si k nám po ovocie z mraziarní takí tí chlapíci z reklamy na nanuky Mrož a nosili nám, šestnástkam, dreňové nanuky. Ááááách, zlaté to boli časy. Ale teraz je viac ako nanuky v kurze ríbezľové víno -- s jemnou príchuťou .... arónie. :D Ďakujem Vám všetkým za milé komenty. PnP sa zase raz vydarili. :D :D
25.06.2019
Magda Medvecká
Veľmi som dúfala, že tu bude nejaká upírčina, lebo to bolo prvé, čo mi napadlo, keď som zbadala témy :D ale keď to začalo s tou dievčinou a panenstvom a premenou, nebolo mi všetko jedno a dúfala, že sa to nejako zmení. A zmenilo sa a môžem len pochváliť, taký plot twist som veru nečakala :)
25.07.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.