Shazam! (2019)

V prípade nutnosti sa z chlapca stáva superhrzina Shazam s dospeláckym telom ale detskou dušou. O komediálne situácie nebude núdza.

Info

Slov. názov Shazam!
Orig. názov Shazam!
Hodnotenie 60 % (1 hodnotení)
Anotácia V prípade nutnosti sa z chlapca stáva superhrzina Shazam s dospeláckym telom ale detskou dušou. O komediálne situácie nebude núdza.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

B.T. Niromwell @Niromwell 02.06.2019 13:05:22
6
Rodinná oddýchovka:) Na Shazam som sa tešila hlavne kvôli traileru, ktorý bol naozaj veľmi vtipný, no ako sa ukázalo, boli v ňom naozaj všetky vtipy... Takže som ostala sklamaná. Okrem nedostatku humoru musím filmu vytknúť nevyužitý potenciál záporáka, inak síce jedna z najlepších postáv filmu, ale nejde mi do hlavy, keď už záporák chodí po svete so siedmimi smrteľnými hriechmi, prečo to vôbec nevyužiť? Rovnako tak mohol mať armádu siedmich trpaslíkov, vo filme by to neurobili skoro žiaden rozdiel, až na malinký twist na záver. Mohlo to byť neuveriteľne coool... ale to by musel byť film o niečo dlhší. Plusom sú rozhodne sympatické postavy, hlavná myšienka, záporák Mark Strong a úžasné ukážky toho, čo urobí pubertiak, keď dostane superchopnosti, čo podľa mňa bolo veľmi trefné. Rodinný nobrainer, pri ktorom si oddýchnete, ak od neho veľa nečakáte.

Články

Pierce Brosnan ako Doctor Fate!

Doctora Fatea si v nadchádzajúcom komiksáči z DC verza zahrá herec Jamesa Bonda!

0 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov

Súťaž so Shazamom!

Shazam!, zázračné slovo, ktoré robí divy. Ak ste už boli v kine alebo videli túto novinku, využite aktuálnu šancu. Máte možnosť za krátku minirecenziu na scifi.sk získať výhru v podobe trička a peňaže...

1 komentárov

Videá

Trailer - SK