Hviezdne vojny: Epizóda IV - Nová nádej (1977)

Luke Skywalker opustí svoju rodnú planétu, aby sa stal súčasťou rebelského tábora, a pokúsi sa zachrániť princeznú Leiu z rúk Darth Vadera.
Jedno potvrdenie a pár administratívnych krokov z tvojej strany nám pomôže robiť ešte lepšie veci pre fantastiku na Slovensku. Aj ty môžeš prispieť na odmeny autorom a autorkám vo výzve Fantastická poviedka, podporiť online scifi.skony a naše streamy alebo fungovanie samotného webu scifi.sk!
Jedno potvrdenie a pár administratívnych krokov z tvojej strany nám pomôže robiť ešte lepšie veci pre fantastiku na Slovensku. Aj ty môžeš prispieť na odmeny autorom a autorkám vo výzve Fantastická poviedka, podporiť online scifi.skony alebo fungovanie samotného scifi.sk!
Pre teba je to pár administratívnych krokov, pre nás a naše projekty ako Fantastická poviedka, online cony alebo fungovanie samotného scifi.sk - nenahraditeľná pomoc.
Vaše dary 2 % z dane na podporu scifi.sk sú každý rok našim hlavným zdrojom, pomocou ktorého zabezpečujeme podporu autorov a autoriek poviedok či komunitu scifi a fantasy nadšencov! Pre vás je to pár administratívnych krokov, pre nás a slovenskú fantastiku je to oveľa viac - nenahraditeľná pomoc.
Pod dlhých 42 rokoch sa končí sága rodu Skywalkerov, ktorá vybudovala najväčšie filmové sci-fi univerzum, preklenula tri generácie a získala si srdcia miliónov fanúšikov na celom svete. Ako sa podarilo jej zakončenie, na ktoré sa netrpezlivo čakalo?
18.12.2019 23:00 Roland Axenberg Magazín - Recenzie 1
Minulý rok sme Vás po prvýkrát požiadali o darovanie 2 % z dane na podporu scifi.sk a tým činom našu spoločnú žánrovú komunitu scifi a fantasy nadšencov! Tých pár eur nám pomohlo tvoriť lepší obsah, sponzorovať poviedku písanú pre náš portál a rozširovať funkcionality nášho webu.
Luke Darth Vaderov syn? Čo ti hrabe? Nehrabe, v trojke sa to vysvetlí, na konci je tam už dobrý Vader aj s Yodom, sú mŕtvi, ale ako duchovia, čo znamená, že v roku 1985 už som mal pravdepodobne za sebou aj Návrat Jediho, a dôležité je to iba preto, že si uvedomujem, že Hviezdne vojny sú súčasťou môjho života už minimálne tridsať tri rokov.
Tak sa nám rok s rokom zišiel, a máme tu nové Hviezdne vojny. V poradí už deviate (ja viem, ale Rogue One). Takže...aká je tá nová diznijovka?
13.12.2017 17:00 cyberstorm Magazín - Publicistika 13
Vedeli ste, že ak hodíte kameň o zamrznutú vodnú plochu, napr. jazera, tak vydá zvuk podobný blasteru z Hviezdnych vojen? Ak ste o tom ešte nevedeli a stále ste chceli zistiť o fyzike zvukov viac, máme pre vás malé video, ktoré odkrýva niektoré z jej tajomstiev.
09.12.2017 11:00 Alexander Schneider Magazín - Veda 0
Prinášame vám nové video obsahujúce scény z natáčania s komentármi hercov.
19.07.2017 1:00 cyberstorm Magazín - Novinky 0