Hviezdne vojny: Epizóda III - Pomsta Sithov (2005)

Posledné pokračovanie úspešnej trilógie (hexalógie). Republika sa zmení na Impérium, Anakin na Darth Vadera a zo statočných Jediov zostanú len Yoda a Obi-Wan Kenobi.
Pod dlhých 42 rokoch sa končí sága rodu Skywalkerov, ktorá vybudovala najväčšie filmové sci-fi univerzum, preklenula tri generácie a získala si srdcia miliónov fanúšikov na celom svete. Ako sa podarilo jej zakončenie, na ktoré sa netrpezlivo čakalo?
18.12.2019 23:00 Roland Axenberg Magazín - Recenzie 1
Tak sa nám rok s rokom zišiel, a máme tu nové Hviezdne vojny. V poradí už deviate (ja viem, ale Rogue One). Takže...aká je tá nová diznijovka?
13.12.2017 17:00 cyberstorm Magazín - Publicistika 13
Prinášame vám nové video obsahujúce scény z natáčania s komentármi hercov.
19.07.2017 1:00 cyberstorm Magazín - Novinky 0
Chcete vedieť, čo sa stane, ak spojíte Bohemian Rhapsody od skupiny Queen a prvé tri časti Star Wars od Goerga Lucasa? Bude z toho Midichloriánska rapsódia.
Dočkali sme sa: svetelné meče opäť krúžia nad hlavami Majstrov Jedi, ďaleký vesmír je trhaný medzigalaktickou vojnou, akú sme doposiaľ nezažili, a náš padawan Anakin Skywalker je na ceste stať sa tým, čo mu je súdené.
Nemusíte čakať až na Epizódu III, aby ste spoznali jej nového záporného hrdinu. Najbližšie ho totiž možno uzriete v animovanom seriáli Star Wars: Clone Wars.
Dočkáme sa aj tretej trilógie zo sveta Hviezdnych vojen?
Producent Epizódy III, Rick McCallum, vo svojom poslednom vystúpení na internete prezradil fanúšikom Hviezdnych vojen nielen detaily okolo natáčania ale aj samotného deja posledného dielu trilógie.
Spoiler info z pripravovanej poslednej časti trilógie (hexalógie) Hviezdne vojny.
Prinášame vám (bribližnú) dejovú líniu tretieho a posledného SW filmu.