Babylon 5: Tretí priestor (1998)

Myslíte si, že ste spoznali podstatu a nemennosť B5-univerza? Nedajte sa vysmiať! V tomto filme je rozprávaný príbeh, ktorý Vás presvedčí o opaku.

Info

Slov. názov Babylon 5: Tretí priestor
Orig. názov Babylon 5: Thirdspace
Hodnotenie 85 % (2 hodnotení)
Anotácia Myslíte si, že ste spoznali podstatu a nemennosť B5-univerza? Nedajte sa vysmiať! V tomto filme je rozprávaný príbeh, ktorý Vás presvedčí o opaku.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

cyberstorm @cyberstorm 01.10.2018 10:56:38
10
Mne osobne sa film veľmi páčil. Možno dokonca viac ako A Call to Arms. Tak ako každý epický franchise má nejaké to expandované univerzum, ktoré skúma bočné línie príbehu, to čo bolo pred aj po hlavnom príbehu, tak aj Babylon 5 sa o niečo také pokúsil. Príbeh o tom, ako všemocní Vorloni v podstate takmer spôsobili katastrofu a posrali kde sa čo dalo, je práve takéhoto typu. A pre mňa osobne funguje na sto pro. Epický príbeh spadajúci do čias keď ľudstvo ešte ani o hviezdach nesnívalo, v časoch keď Prví boli mladí, krásne vystavaný po vzoru mýtov a legiend, kedysi dávno ďaleko, ďaleko odtiaľto, tam kde sa piesok lial a voda sa sypala.. Trochu zamrzí že príbeh Treťorozmerných alienov nie je viac rozvinutý, čo by isto stálo za to (o niečo sa síce myslím pokúšali v Moongoose publ., ale nie som si tým istý). Za mňa 100%
Aldeberan @Aldeberan 30.09.2018 22:34:59
7
Nikdy som nepochopil zmysel tohto filmu. Ide o samostatný televízny film zasadený doprostred seriálu. Okrem zaujímavej technológie a rozšírenia konceptu cestovania vesmírom neprináša do vesmíru Babylonu 5 nič nové. Pamätám si, ako tento film púšťali okolo rokov 2001-2002 úplne náhodne na Markíze v sobotu poobede a ako malému harantovi sa mi to zdalo super. A objektívne – ten film vôbec nie je zlý. Dobré nadpriemerné sci-fi, plno akčných scén vrátane pekných vesmírnych bitiek. Len nepriateľ (mimozemšťania z titulného tretieho vesmíru) trochu trpia neduhom vyspelých rás z Babylonu 5 a ich lodiam za zbraniam chýba pocit váhy.

Videá

Trailer - Babylon 5 Thirdspace Trailer