Dretnoth

Info

Prezývka dretnoth
Web:
Členom scifi.sk: 9 rokov
Naposledy online: 25.04.2022
E-mail: dretnoth@azet.sk
Facebook:
Instagram:
Twitter:
YouTube channel:
LinkedIn:
Snapchat:
Aktivita
Index:
Zbierka: 0
Ponúka / Hľadá: 0 / 0
Komentáre: 29
Články: 0
Poviedky: 36

Zbierka - ponúka

Dretnoth ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré má navyše.

Zbierka - hľadá

Dretnoth ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré hľadá.

Zbierka - najnovšie

Dretnoth ešte nepridal žiadne dielo do svojej zbierky.

Diskusia

Autorka a démon
Zdar, myšlienka bola u démona asi takáto: Zrodil sa z pocitov tých ktorý stále čakajú, že dielo bude mať ďalšie pokračovanie. Tie hodiny boli vlastne jeho manifestácia (toho čakania, že azda raz to príde), ten piesok čo zanechával po sebe mal byť vlastne pripomienkou, že čitatelia/odberatelia stále čakajú, stále/občas kontrolujú či sa neobjavil nový príspevok. Lenže pre démona ten piesok je zbytočný. (Možno ak by ho predával...) Odpadnutie na konci má byť oneskorená reakcia na stretnutie samotné. A nakoniec v istých štylistikách/formách sa (Au-- si robíš srandu?) ''--'' používa na označenie pauzi ktorá je kratšia ako (cca 5 sekúnd?) ale postava pokračuje (po-- počkaj na moment!) na rozdiel od ''...'' ktoré značí dohovorenie/ nedopovedanie/ prerušenie postavy. Alebo asi tak... Nejako nevidím tu chybu v tej prvej vete. Prehádzaný slovosled?
08.02.2020 14:31:37

Poviedky na počkanie XXXVII - Vyhodnotenie
Smel by som navrhnúť aby témy pre nasledovne PNP, boli volené tak aby očividne neviedli k hororovým príspevkom? Tento ''trend'' by mohol odradiť návštevníkov.
30.12.2019 19:21:30

Súťaž o knihu V tieni havrana - poznáme víťaza!
Súťaž: Svet pochádzajúci z hernej série Fallout (1 a 2) (2d izometric rpg). Poskytol námet na veľa príbehov zasadených do tohto prostredia, vyrozprávaných textom, artom, alebo modifikáciami či total converse. Je to satyra na ľudské barbarstvo ako na úrovni spoločnosti i jednotlivcov. (Keby len boli menej slepí...) Konce pre jednotlivé mestá sa menia podla toho čo hráč vykoná.
27.11.2019 17:34:55

Ďalšia výnimočná noc
Skoro som mal pocit, že nepatrím na túto planétu a že len snaha vystúpiť na svetlo je generálna urážka majestátu. Ale utešujem sa, že v každý porotca ktorému na danej veci až moc záleží je občas "tým zlým" ktorý nikoho nenechá prejsť. Ktorý je ako lev čo zhodí levíča do diery a kladie prekážky na jeho snahe dostať sa na hor. Dovtedy bude na neho zlý pokiaľ nevylezie nahor. Byť porotcom musí byť ťažšie ako sa zdá. Ale vážne, nepostnem veci hneď, poctivo na nich pracujem až do bodu, kedy si myslím: lepšie už to nebude.
11.08.2016 23:11:24

Ďalšia výnimočná noc
Inferio: Ahá... Myslím, že som pochopil, že nielenže sú zátvorky v nemilosti, ale týmto spôsobom sa mi ani nepodarí vyjadriť danú myšlienku. Aleš Horváth: Tvoje riešenie je najlepšie aké môže majster učňovi dať. Takto aspoň priamo uvidím chyby o ktorých neustále hovoríte a unikajú mi. (Prosím nekomentujte moje prirovnania.) Prepáčte, Twilight som nečítal. Tak dúfam, že to nevadí.
11.08.2016 23:11:07

Minirecenzie

Dretnoth ešte nepridal žiadnu minirecenziu.

Články

Dretnoth ešte nepridal žiadnu spacenews.

Poviedky

Mýty ožívajú...

Asi každý pozná to porekadlo; keď sa nevšedné zážitky stanú príbehmi predávaný u posedenia. Neskôr sa stanu povesťami. Potom z nich budú mýty a až keď dozrejú, stanú sa z nich legendy. Avšak čím sa st...

1 komentárov

Sychravý deň? Sychravá nálada? Kdeže, čas na melódiu!

Príroda je plná významných či zdatných hudobníkov. Niekedy postačí sa započúvať do ticha a väčšinou postrehnete dákeho muzikanta vyhrávať. Že ho nenájdete?… Asi si dajú záležať na súkromí a anonymite.

5 komentárov

Džentlmeni a čas búrky

Až príde čas búrky, ste ochotný investovať svoj čas na jej prečkanie alebo investovať svoju silu na jej prekonanie?

3 komentárov

Čarodejník a jeho legendy

Dvaja cestovatelia sa na svojej púti pristavia na kus reči k usadlíkovi, aby sa popýtali na cestu.

6 komentárov

Plavba za PNP

Starý námorník zaúča mladého námorníka na jeho prvej plavbe v jeho prvý deň.

3 komentárov

Len ďalšia stránka príbehu.

...pol stránky v knihe ako back story...

6 komentárov