Marek Čabák

Info

Prezývka Spisos
Web: https://www.indian-tv.cz
Členom scifi.sk: 11 rokov
Naposledy online: 17.11.2021
E-mail: Cabak@zoznam.sk
Facebook:
Instagram:
Twitter:
YouTube channel:
LinkedIn:
Snapchat:
Aktivita
Index:
Zbierka: 0
Ponúka / Hľadá: 0 / 0
Komentáre: 16
Články: 0
Poviedky: 6

Zbierka - ponúka

Marek Čabák ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré má navyše.

Zbierka - hľadá

Marek Čabák ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré hľadá.

Zbierka - najnovšie

Marek Čabák ešte nepridal žiadne dielo do svojej zbierky.

Diskusia

Poviedky na počkanie (60.) - Témy
Spomenul som si až o pol. Myslím, že som nikdy nenapísal nič horšie, ale čo, sranda musí byť.
23.10.2021 20:15:39

Rušh
Veľmi zlý text, ako obsahovo, tak aj štylisticky. Reálne z World of Warcraft alebo celkovo zo sveta RPG nie každý čitateľ pochopí. Keby to bol príspevok na nejakom fóre alebo fanstránke k hre, bolo by to odpustiteľné, takto ale ide o text, ktorý je pre mnohých čitateľov veľmi nezrozumiteľný , pretože predpokladá isté vedomosti, ktoré tí čitatelia skrátka nemajú. Alebo potom sa pripraviť na to, že všetky tie veci treba čitateľovi skrátka vysvetliť, ale na to by nebol čas ani priestor v tejto konkrétnej súťaži. Ako prvotný pokus o písanie nie zlé a odradiť sa tým nenechaj, len s tým počítaj do budúcna. Štylistické a obsahové uhladenie by sa možno pri dostatku času dalo spraviť, takže to beriem s rezervou.
30.08.2019 22:47:17

Polnoc
Skvelý nápad a pekná práca s príbehom pokazená iba snahou o dobovú reč, či akúsi ľudovú slovesnosť, bez ktorej by sa text, podľa mňa, pokojne zaobišiel. A sem tam nejaká tá nelogickosť, alebo štylistická chyba, ale to sa za hodinu stane, takže to beriem ako výsledok nedostatku času na poriadne učesanie textu. Záver veľmi pekný, som rád, že si tomu dokázal vymyslieť aj naprek v podstatne hororvému príbehu akýsi rozprávkový happy end. A to sa vždy cení.
30.08.2019 22:43:14

Pôžička
Pre mňa rozhodne topka z tohto kola. Plne chápem zvraty unaveného a neskôr opitého mozgu, jeho náhle zháňanie peniazov a následné činy, ktoré v rauši spravil mi z tohto pohľadu dávali zmysel. Text bol napísaný dobre, držalo ma to až do konca a zvrat na konci veľmi pekný. Pri prvej vete som si hovoril -ah, toto bude humorná vec, také mám rád. A ku koncu som si len hovoril WHAT THE... skrátka, pekná práca s emóciami aj s dejom.
30.08.2019 22:39:36

Muriena
Veľa chýb, strašne rozvláčne, snaha o historický jazyk veľmi nevyšla, pointa je síce fajn a páči sa mi, kam to viedlo, spojenie príbehu s mytológiu ma potešilo. To ale samé o sebe nestačí. V závere som cítil, že asi tlačil čas, lebo by to chcelo trochu kulantnejší koniec.
11.12.2018 02:09:32

Minirecenzie

Marek Čabák ešte nepridal žiadnu minirecenziu.

Články

Marek Čabák ešte nepridal žiadnu spacenews.

Poviedky

Vydesený výkrik

Luxusný podnik s nezvyčaným názvom.

5 komentárov

Meme

Memečka sú zlé deti

4 komentárov

Vedecká metóda

Medicínsky príbeh z nie až tak vzdialenej budúcnosti. Kto čítal moju Samanthu, odohráva sa to v tom istom univerze a čase. Kto nie, o nič neprišiel.

7 komentárov

Sneh

Mladý otec malého dievčatka skutočne nemá rád zimu a sneh.

3 komentárov

Bezdomovec

Aj žobráci majú dušu...

3 komentárov

Lovci

Potravinová kríza sa dá riešiť rôzne...

6 komentárov