Radian

Milovník military sci-fi, výkonný dôstojník prvej slovenskej lode HMS Carronade, obdivovateľ H. Harrigntonovej a nepríčetný technokrat.

Info

Prezývka Radian
Web:
Členom scifi.sk: 10 rokov
Naposledy online: 20.03.2021
E-mail: lord.radian@gmail.com
Facebook:
Instagram:
Twitter:
YouTube channel:
LinkedIn:
Snapchat:
Aktivita
Index:
Zbierka: 0
Ponúka / Hľadá: 0 / 0
Komentáre: 22
Články: 8
Poviedky: 8

Zbierka - ponúka

Radian ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré má navyše.

Zbierka - hľadá

Radian ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré hľadá.

Zbierka - najnovšie

Radian ešte nepridal žiadne dielo do svojej zbierky.

Diskusia

Mňaaaaaau!
No pekne, takže priamo ku koreňu témy. Stare down súboj s nasratou mačkou schopnou byť časticou a vlnou zároveň, very nice. Táto poviedka asi vyvolá zmätok asi len tým, čo si neuvedomia, že to je schrodinger. Ja som si to pre istotu overil. Lebo som si najprv myslel, že to tá mačka ale niekde utiekla.
22.10.2018 08:09:42

Predavačka ruží
Remeselne skvelé. Pekne oddelené odstavce s jednotlivými myšlienkovými a dejovými kúskami. Jasne položená pointa, ktorá je podporovaná predošlými odstavcami. Téma poetická čo ja môžem lebo pekne napísaný poetický je na nezaplatenie.
06.10.2018 22:59:40

Ruža
Čo zo začiatku vyzeralo ako nadbytočný opis sa ukázal riadna súčasť pointy. Priznám sa, že sa mi čítala veľmi pomaly, kvôli zliatym blokom ale inak u mňa to bude za 8
06.10.2018 22:39:25

Ružové rande
Tak ale pomaly. Mám takú fan theory. Janka bola agentom tej biotechnologickej firmy, ktorú poslali aby nech to zlikviduje. Je to tak? Nejaký hybrid? To odhryznutie bolo pekné. Prepáč ja sa k tomuto neviem normálne vyjadriť. Z nejakého dôvodu ma strašne pobavilo, že to bolo z neprirodzeného uhla.
06.10.2018 21:54:19

Každý z nás je Blade Runner
Ja som to videl trochu inak. V konečnom dôsledku ho mala rada a naozaj si ho vážila iba Joi. Čo na tom, že bola len program. Všetci ostatný ho len zneužili na svoje plány.
12.10.2017 06:41:20

Minirecenzie

Radian ešte nepridal žiadnu minirecenziu.

Články

Prvý muž

Otvorili sa dvere na module a zavládlo absolútne ticho

0 komentárov

Andy Weir Artemis

Po úspešnom Marťanovi k nám prichádza nové dielo. Tentoraz to nebude až tak ďaleko. Vydáme sa na mesiac a novovybudovanú mesačnú kolóniu.

2 komentárov

Zakuti v oceli - Miroslav Žamboch

Pach nafty, všadeprítomného kovu a pásy zaberajúce do zdevastovanej pôdy. Vojnový robot kľučkujúci s neľudskými reflexmi. Štekanie automatických štyridsať milimetrových kanónov. Nestačí to. Pridáva sa...

0 komentárov

Stačí len zabíjať

Manga adaptácia predlohy pre Edge of Tomorrow, ukazuje ako ma vyzerať záver. Hektická akcia, násilím zdevastované osoby a časové slučky.

0 komentárov

Vojna o planétu Opíc

Novodobá planéta opíc pokračuje. Boj opíc a ľudí sa stupňuje a séria si zachováva hĺbku

1 komentárov

Poviedky

Nechcení hostia

,,Ľudská rasa je zlo a tu je dôkaz, aký iný tvor je schopný niečoho takéto,” ukájala sa v istote svojho presvedčenia. Triumfovala a dráždila dav prívržencov

4 komentárov

Pád

Vo svojej nahote a nekonečnom blúznení som nazrel do toho miesta. Uvidel som strašne svety. Nepriateľská inakosť bola kyselinou, leptajúcou zlomky mojej mysle.

4 komentárov

Neslušný spolubývajúci

Zbavili sme sa spolubývajúceho, čo sa do bytu natlačil cez okno, jedol naše jedlo, spal v našej posteli a čerpal teplo naších tiel.

5 komentárov

Starý známy

Na večeru som dostal sladučkú krupicu. S radosťou som ju zjedol. Najlepšia akú som kedy jedol.

3 komentárov

Poviedka na počkanie : Dokonalosť

Úhybný manéver. Korekcia dráhy. Analýza zameriavacích emisii. Realizujem protiopatrenia. Relativistická strela po vrch naložená antihmotou. Manévrovala ako nepríčetná

5 komentárov

Ruža

Poviedka na počkanie

4 komentárov