Ingrid Rudavská

Info

Prezývka Francees
Web: http://www.myspace.com/franceeslane
Členom scifi.sk: 12 rokov
Naposledy online: 22.08.2015
E-mail: lilaparfume@yahoo.com
Facebook:
Instagram:
Twitter:
YouTube channel:
LinkedIn:
Snapchat:
Aktivita
Index:
Zbierka: 0
Ponúka / Hľadá: 0 / 0
Komentáre: 15
Články: 0
Poviedky: 8

Zbierka - ponúka

Ingrid Rudavská ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré má navyše.

Zbierka - hľadá

Ingrid Rudavská ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré hľadá.

Zbierka - najnovšie

Ingrid Rudavská ešte nepridal žiadne dielo do svojej zbierky.

Diskusia

Vesmírni tuláci - IV. Stratené mesto
Soyka....velmi pekne ti dakujem. Ano, snazila som sa drzat dejovej linie, i ked nie vsetci to tak vidia, ale dvaja urcite. Myslim, ze som zo seba dostala maximum. Poznas moj styl. Drzala som sa ho. Mas pravu, celkova tema nie je pre mna, ale brala som to ako vyzvu a pokus. Skusala som samu seba a to treba. Tesim sa na dalsie casti, na cely projekt, na tvoju cast. Budu upiri? Nevedela som, ze aj nas veduci prispeje svojou kapitolou. Bude to zaverecna?
13.05.2013 22:51:03

Vesmírni tuláci - IV. Stratené mesto
Dakujem vsetkym za nazory. Naozaj som sa snazila nadviazat na predosle kapitoly, ako Wiliam Cody napisal. Nechcešla som to zamotat. Ospravedlnujem sa aj za nejake chyby v deji. Nemala som to v umysle, a doteraz neviem, ake chyby to vlastne boli. Ja psiem kratke texty. Nedokazala by som to rozsirit, potom by z toho bol naozajstny hovadzi gulas, iked aj tato kapitolka je podla vas gulas. Ospravedlnujem sa. Stylistika nie je lahka, ucim sa. Neivem, ci sa ju niekedy naucim. To chce asi pist a psiat a ja pisem este kratko. Snazila som sa o rychly spad, dej, a to sa mi, ako vidim, podarilo. Mam rada psychologiu postav. Chcela som aspon trochu niektore postavy priblizit, i ked asi nist. Doteraz to tiez nebolo. Mohla som tam pridat viac psychologie, to je pravda. V tom som viac doma, no co uz? Mozno nabuduce.
05.05.2013 01:35:57

Vesmírni tuláci - II. Lov
Myslím, že postavy som pochopila, ďakujem, musím si s tým poradiť sama. Žiadny star trek v texte nevidím, alebo sa mýlim?
10.03.2013 00:27:40

Vesmírni tuláci - II. Lov
Drzim palce a nezamotaj to este viac, lebo budem vyvrazdovat. Zblaznim sa. Mysli aj na ostatnych. Uz teraz mam v tom riadny chaos.
09.03.2013 00:05:38

Vesmírni tuláci - II. Lov
Sakris....ale je to riadne zamotane. Priznavam sa, ze Gmork ma nechytil. Pride mi to lacne, ale sto ludi, sto chuti. Ocenujem zverostromy a telepatiu. Cesta von cez nepriatela, to je originalne. Len, prosim ziadna nova posadka, lebo sa zjancim. Uz teraz mam problem, na co sa napojit. Inak, suhlasim s tym, ze je to velmi dobre napisane, lepsie ako prva kapitola. Vacsina tvrdi, ze prvy to mal najtazsie. Ani by som nepovedala, lebo mohol pisat naozaj hocico, nemusel brat do uvahy uz vzniknute suvislosti, dejove linie... Teraz to bude zabijak. Pride rad aj na zensky pohlad.
05.03.2013 23:01:48

Minirecenzie

Ingrid Rudavská ešte nepridal žiadnu minirecenziu.

Články

Ingrid Rudavská ešte nepridal žiadnu spacenews.

Poviedky

Vesmírni tuláci - IV. Stratené mesto

Jacoba pálili oči z ostrého svetla. V hlave mu hučalo, ako pri výbuchu ohňostroja, ktorý práve vyplnil nebo. Pôvodný plán zachrániť Arthura sa v okamihu rozplynul. Najprv potreboval zachrániť seba.

30 komentárov

Alternatívne ego

Čo ak má každý z nás niekde svoje alternatívne ego? Svet je možno úplne iný, než sme si mysleli.

12 komentárov

Panoptikum

Existenčná kríza je niekedy poriadny horor.

9 komentárov