vsehochut (?)

00
Po veľmi silnej jarnej sezóne, kedy sme nestíhali pozerať ani zďaleka všetko, čo by sme chceli, tu máme leto. Oddych, dovolenky, 30-stupňové horúčavy a nová dávka letných anime seriálov. Na prvý pohľad tu chýbajú veľké mená, ktoré by ihneď upútali pozornosť, teda až na pár sequelov. Predsa len, tie najväčšie tohtoročné trháky prídu až na jeseň, poprípade neskôr.
Letná anime sezóna je v plnom prúde a síce tu máme zopár noviniek, dá sa povedať, že v pozornosti divákov sú na prvom mieste sequely. Ako je na tom ale redakcia scifi.sk?
Rozhodli sme sa podeliť s vami o pár seriálov, ktoré si toto leto získali svojimi prvými epizódami našu pozornosť, poprípade o najväčšie sklamania.
Vonku je to v viac než 30°C nebezpečné a tak vám odporúčame radšej tráviť voľný čas doma pri fantastike. V júli nám začína nová anime sezóna a tak sa pozrime, čo ponúkne.
Nový rok nám už začal a s ním štartuje aj zimná sezóna plná dlho očakávaných seriálov.
Po kratšej pauze tu máme opäť stručný prehľad anime noviniek, na ktoré sa môžu diváci tešiť.
Máte radi vesmírne lode? A čo tak obrovské, vesmírom poletujúce veľryby?
Najnovší Nintendo Direct priniesol kopec zaujímavostí, popri inom aj pohľad na nové Amiibo figúrky.
Tecuja Nomura, známy svojou prácou pre Square Enix ako character dizajnér a režisér série Kingdom Hearts, si zobral do rúk virtuálnu speváčku Hatsune Miku.
Niekto dostane od rodičov sladkosti, bicykel, peniaze. Iní šťastlivci dostanú mecha robota.
Chcete si rozšíriť zbierku komiksov o tituly The Walking Dead, Transformers Classics a iné? Máte celkom jednoduchú možnosť.