Legendárny Sandman dostal audio adaptáciu

Audiokniha The Sandman je na svete! A so skvelým hereckým obsadením!
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Dnes vyjde prvý diel audio adaptácie legendárneho Gaimanovho grafického románu The Sandman. Ten spadá do širšieho DC univerza a vychádzal pod taktovkou vydavateľstva Vertigo od januára 1989.
Príbeh rozpráva a o peripetiách Sna/Morphea, jedného z Večných. Séria sa dočkala obrovského úspechu a niekoľkých komiksových spinoffov (o. i. Dreaming, Death, Lucifer) a pripravovaného televízneho seriálu.
The Sandman - Trailer - The Sandman: audiobook trailer 2 Disclaimer
Kým však ten uzrie svetlo sveta, môžeme si vypočuť audioverziu tohto skvelého diela. Ten vznikal pod taktovkou Dirka Maggsa (scenár a réžia) v spoločnosti Audible, ktorá patrí Amazonu. Podľa informácií sa jedná o adaptáciu prvých troch grafických románov: Preludes & Nocturnes (č. ako Sandman: Preludia a nokturna), The Doll‘s House (č. ako Sandman: Domeček pro panenky) a Dream Country (č. ako Sandman: Krajina snů), Je pritom paradoxom, že prvý pokus o audoknihu alebo aspoň rozhlasovú adaptáciu bol už v roku 1992, kedy sa Maggs obrátil na BBC Radio 4, no neuspel. Škoda.
Obálky k 30. výročiu vydania Sandmana.
Obálky k 30. výročiu vydania Sandmana. Disclaimer
Súčasná verzia nám to však vrchovato vynahradí. Okrem perfektnej predlohy a kvalitného režiséra sa bude môcť pochváliť skvelým obsadením. Veď uznajte sami: James McAvoy nahovorí samotného Pána snov, Michael Sheen si strihne Lucifera, Kat Dennings dabuje Smrť, Andy Serkis Matúša a Taron Egerton Constantina. A aby toho nebolo málo, samotný Neil Gaiman sa zosobní v podobe rozprávača príbehu. Dohromady sa podľa Gaimena vo vyše jedenásť hodinovom audioprevedení stretneme so stovkami postáv, ktorých bude hrať 68 hercov.
The Sandman: obsadenie
The Sandman: obsadenie Disclaimer
The Sandman: obsadenie
The Sandman: obsadenie Disclaimer
Bližšie info o knihe nájdete tu.
Audioknihu si už čoskoro môžete zakúpiť na stránke brilliancepublishing.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(1989)

Sandman

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1989)

Sandman