Červené zvitky mágie ukrývajú tie najstaršie kliatby

Vydavateľstvo Slovart prináša novú sériu od Cassandry Clare zo sveta Tieňolovcov.
Ella
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Červené zvitky mágie - Obálka - slovenská obálka
Červené zvitky mágie - Obálka - slovenská obálka / Zdroj Disclaimer
Cassandra Clare je v našich končinách už veľmi dobre známa. Jej Tieňoloveckú ságu pozná snáď každý. Výnimočná je aj v tom, že z tohto sveta nepriniesla len jeden príbeh, ale hneď niekoľko! V tom najnovšom sa vrátime k obľúbenému a trochu mrzutému mágovi Magnusovi Baneovi a jeho sladkej a neohrozenej polovičke Alecovi Lightwoodovi, ktorých sme spoznali už v prvotnej sérii Nástroje smrteľníkov.
Magnus a Alec sa u čitateľov rýchlo zaradili k obľúbeným postavám, takže bolo len otázkou času, kedy autorka vymyslí príbeh aj pre nich. Teraz sme sa ho konečne dočkali. O tom, že to pre autorku bol zásah do čierneho, svedčí aj pomerne vysoké hodnotenie čitateľov na Goodreads (4,23/5).
Magnus Bane netúžil po ničom inom okrem dovolenky. Chcel sa vydať na veľkolepú cestu po Európe s Alecom Lightwoodom, s ktorým konečne tvoria pár. No len čo pricestujú do Paríža, objaví sa správa o démonskom kulte, ktorý má vraj v úmysle uvrhnúť celý svet do chaosu. A tento kult údajne založil práve Magnus. Pred mnohými rokmi. Zo žartu.
Magnus a Alec sa musia rýchlo vydať na cestu krížom cez Európu v stopách kultu, skôr ako narobí ešte väčšie škody. Akoby to nestačilo, celou cestou ich prenasledujú démoni a je čoraz ťažšie odlíšiť priateľov od nepriateľov. Magnus a Alec si musia navzájom dôverovať ešte viac ako predtým - aj keby to malo znamenať, že odhalia tajomstvá, ktoré doteraz zostali skryté.
Vďaka vydavateľstvu Slovart sa do čítania Červených zvitkov mágie budete môcť pustiť už v júni 2020.

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB