Kultové Ju-On sa vráti vďaka Netflixu!

Japonský horor Ju-On čakajú hneď dva rebooty - filmový a seriálový.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Budúci rok sa dočkáme amerického rebootu filmu Ju-On: The Grudge. Nicholas Pesce, známy vďaka filmu The Eyes of my Mother, sa ujal réžie aj scenáru. Ale ak sa strašidelných detí s priširokými očami a ústami ale aj tak neviete dočkať, máte šťastie, lebo Netflix pripravuje seriál Ju-On: The Grudge.
Streamovacia služba to oznámila na tlačovej konferencii v Japonsku. Sho Miyake bude celý seriál režírovať a k nám sa dostane niekedy v roku 2020. Netlix už vie ako bude seriál vyzerať a opísali ho takto:
Pôvodný horor bol založený na skutočných udalostiach, ktoré sa udiali v priebehu štyroch desaťročí a samotná pravda je ešte desivejšia.
The Grudge - Plagát
The Grudge - Plagát / Zdroj Disclaimer
To je zatiaľ všetko, čo vieme o pripravovanom seriáli, ale o filme sa hovorí čoraz viac. V novom filme Nicholasa Pesceho si hlavnú úlohu slobodnej matky a mladej detektívky zahrá Andrea Riseborough. Bude sa snažiť vyšetriť a vyriešiť prípad mladej matky, ktorá zavraždila svoju rodinu vo svojom vlastnom dome. Ako si už viete predstaviť, čoskoro zistí, že v dome sídli pomstychtivý duch a každému, kto nájde odvahu prekročiť prah domu, hrozí strašná smrť. Protagonistka sa dostáva do pozície, keď musí zachrániť samú seba a svojho syna pred duchmi z prekliateho domu, ktorí sa dostali aj k nej domov.
Režisér Nicholas Pesce sa ešte vo februári vyjadril takto:
Ide o úplne odlišný pohľad na The Grudge, ako ho poznáme z minulosti. Predchádzajúce filmy tu sú a aj vždy budú. Myslím si však, že súčasný milovník hororov skôr hľadá realistické príbehy postavené na pevnejších základoch a zamerané na viac na postavy. Dnes sa viac darí inteligentnejším hororovým príbehom s viacerými nuansami a taký chceme aj natočiť. Pokúšame sa príbeh aktualizovať s ohľadom na citlivé súčasné témy, máme úžasné obsadenie a myslím, že to bude niečo úplne iné. Existuje množstvo filmov z tohto univerza, ale my sa snažíme nájsť spôsob, ako mu vdýchnuť nový vietor.
Nenávisť - Plagát
Nenávisť - Plagát / Zdroj Disclaimer
Ďalej uviedol:
Nová verzia by sa mala viac podobať na film Seven. Film sa točí okolo policajného prípadu a Andrea hrá vyšetrujúcu detektívku. Túto úlohu hrá úžasne! Dala tomu filmu všetko, keď to uvidíte, budete vedieť prečo.
Okrem Andrey Riseborough sa v reboote objaví Demián Bichir, John Cho, Lin Shaye, Jacki Weaver, Betty Gilpin, William Sadler či Frankie Faison. Film sa dostane do kín už 3. januára 2020.

Kristína Poloncová

Kristína Poloncová
Knihomoľka, študentka prekladateľstva a verný geek

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB