Súťaž so Shazamom!

Shazam!, zázračné slovo, ktoré robí divy. Ak ste už boli v kine alebo videli túto novinku, využite aktuálnu šancu. Máte možnosť za krátku minirecenziu na scifi.sk získať výhru v podobe trička a peňaženku k mobilu s motívom tohto filmu.
Stano Lacko
Filmová história scifi
Film Shazam! zbiera vo svete prvé nadšené recenzie, rozpráva príbeh chlapca Billyho, ktorý získa superschopnosti šiestich mýtických hrdinov - Šalamúna, Herkula, Atlasa, Dia, Achilla a Merkúra. Vyslovením spojenia začiatočných písmen ich mien sa z chlapca stáva dospelý superhrdina, ktorý okrem objavovania svojich nových daností musí aj bojovať so zlom.
Shazam! - Trailer - SK Disclaimer
Ale rýchlo k súťaži. Do 15.4.2019 stačí napísať vlastnú minirecenziu na tento film na scifi.sk a všetci tí, ktorí tak urobia, budú zaradení do žrebovania o tieto ceny. Žrebovanie sa uskutoční 16.4.2019. Následne bude výherka kontaktovaný pre zaslanie výhry.
Shazam! - Súťaž
Shazam! - Súťaž Disclaimer
Nárokovanie na výhru nie je povolené.

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

Shazam!

Diskusia

Monika Kandriková
Takže -- čo by som k šazámikovi -- :D Pamätáte si také tie staré rodinné filmy o tom, ako partia deciek nájde starý dukát a pri ňom mapu pokladu? Vyberie sa za krížikom a pritom objaví kamarátstvo a rodinu? Tak Shazam je ladený v podobnom duchu. Len má omnoho lepšie triky, výbornú hudbu, kto pozná komiks spokojne si mliaska jazykom ako všetko sedí (aj červíček:D). Hnusu je akurát na PG13 a zloduch je normálne zlodušný. Vôbec nie som sklamaná, pretože to malo i VEĽKÚ linku, bez ktorej žiadny film nemá dušu. A nie je to rodina, to sú iba window dressings, je to o tom, že ak máš byť superhrdinom, tak ním jednoducho si. :D :D Ale ak máš byť supervilainom, tak ním jednoducho si! Záleží iba na tebe. Letím. Shazam!
08.04.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2019)

Shazam!