Arrow skončí po skrátenej ôsmej sérii

Ďalší úspešný seriál o superhrdinoch končí
Filmová história scifi
Spoločnosť CW pripravila pre fanúšikov seriálu Arrow nepríjemné prekvapenie. Seriál, ktorý odštartoval príval DC superhrdinov do seriálového sveta, sa čoskoro skončí. Napriek tomu, že bol Arrow v januári obnovený na ôsmu sériu, stanica oznámila, že bude poslednou a skrátia ju na len 10 epizód.
Výkonní producenti Greg Berlanti, Marc Guggenheim a Beth Schwartz vo svojom vyhlásení uviedli: „Bolo to ťažké rozhodnutie, ale ako pri každom, ktoré sme za posledných sedem rokov urobili, sme na mysli mali len tie najlepšie záujmy seriálu. Teší nás fakt, že vďaka seriálu Arrow sa zrodilo celé univerzum seriálov, ktoré bude pokračovať aj v mnohých nasledujúcich rokoch. Sme nadšení, že sme vymysleli záver, ktorý bude ku cti seriálu, jeho postavám a odkazu a sme vďační všetkým scenáristom, producentom, hercom a najmä úžasnému štábu, ktorý nás ťahal nás aj seriál počas celých siedmich rokov.“
Arrow - Stephen Amell, ktorý hrá hlavnú postavu, sa rozlúčil s fanúšikmi
Arrow - Stephen Amell, ktorý hrá hlavnú postavu, sa rozlúčil s fanúšikmi / Zdroj Disclaimer
Stephen Amell sa po tomto oznámení poďakoval fanúšikom na svojom Twitteri a neskôr na chate Facebook Live poďakoval hercom a štábu a vysvetlil dôvod zrušenia.
Aj keď správa fanúšikov zasiahla, Amell v nich zachoval nádej, že ho v zelenej kapucni nevideli naposledy:
„Niečo mi hovorí, že aj keď som skončil, nepôjdem preč. Ak sledujete Arrowverse, mali by ste pochopiť, že.... Myslím, že sme vydržali celkom dlho. Nie síce ako Supernatural, ale dosť dlho.“
Seriál Arrow nám dokázal, že zatiaľ čo v kinách svet DC možno stále ťahá za kratší koniec, v prípade hraných seriálov o superhrdinoch je neohrozený.
Tento rok zjavne obľúbeným superhrdinovským seriálom nepraje, keďže Netflix ich už zrušil niekoľko, medzi nimi napríklad tituly ako Daredevil, Punisher a Jessica Jones. Snáď už nepribudne žiaden ďalší.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Arrow

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Arrow