Netflix pracuje na novej verzii Cowboya Bebopa

S prerábkami anime seriálov do hranej podoby sa roztrhlo vrece. Bude prítomnosť Šiničira Watanabe dostatočnou garanciou toho, že sa bude jednať o kvalitný prepis hodný predlohy?
Filmová história scifi
V rámci snahy získať medzi svojich abonentov aj širokú skupinu fanúšikov anime spustil včera Netflix kampaň ku pridaniu kultového anime Neon Genesis Evangelion do svojej ponuky na jar 2019:
Shin seiki evangerion - Trailer - Neon Genesis Evangelion na Netflixe Disclaimer
A zdá sa, že tam sa túžby Netflixu po nových odbytiskách nekončia. Tam, kde s Castlevaniou začal, teraz Netflix pokračuje ďalej s Cowboyom Bebopom. Síce nie v ďalšej animovanej reinkarnácii, ale v hranej verzii seriálu. Noirový príbeh hrdinov, ktorí si zárábajú ako lovci zločincov, sa takto dočká spracovania v 10 epizódach od Tomorrow Studios. Veľa informácií o produkcii dostupných nie je, ale Šiničiro Watanabe, pôvodný režisér anime seriálu bude spolupracovať ako poradca.
Pôvodný anime seriál mal 26 epizód, pričom sa dočkal aj filmu, ktorý vyšiel neskôr. Netflix to v minulosti už skúšal s hranými adaptáciami anime diel, napr. Death Note, a snaží sa naďalej, o čom svedčí aj prednedávnom oznámená prerábka seriálu Avatar: The Last Airbender do hranej podoby. Dúfajme, že ani v tomto prípade to nebude legendárny flop, akým bol kinofilm.
Medzi scenáristami seriálu sa zatiaľ nachádzajú Chris Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok a Max Steel), ktorý sa zhostí prvej epizódy, a Javier Grillo-Marxuach (Lost, Helix) je tiež medzi potvrdenými menami.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB