Billie Piper sa vráti ako Rose vo vlastnom audioseriáli Doctor Who

Rose Tylerová z Doctora Who, ktorá vystupovala po boku 10-teho a 11-teho Doctora bude mať vlastný audioseriál.
Filmová história scifi
Možno si ešte niektorí fanúšikovia spomenú, že pred rokmi mal Russell T. Davies nápad na spinoff Doctora Who, ktorý by sa volal Rose Tyler: Earth Defence. Podobnú myšlienku teraz oživí spoločnosť Big Finish prostredníctvom nového audio seriálu, v ktorom si Billie Piper znovu zahrá ikonickú Rose.
Rose Tyler: The Dimension Cannon - Plagát - Poster
Rose Tyler: The Dimension Cannon - Plagát - Poster / Zdroj Disclaimer
Ako oznámilo Big Finish, štvordielna séria audio drám s názvom Rose Tyler: The Dimension Cannon, bude zasadená medzi udalosti epizódy „Doomsday“ z druhej série Doctora Who, kde sa v paralelnom svete Rose zdanlivo navždy odlúči od Doktora, a epizód „The Stolen Earth/Journey’s End“ zo štvrtej série, v ktorých sa staršia a múdrejšia Rose vracia po sérii dobrodružstiev naprieč dimenziami, aby pomohla Doctorovi a jeho spoločníkom zachrániť celé multiverzum.
Vďaka The Dimension Cannon spoznáme niektoré z týchto dobrodružstiev. Ako už názov napovedá, Rose bude na cestovanie miznúcimi realitami multiverza používať práve toto zariadenie. Počas svojej výpravy sa bude snažiť ochrániť svoju rodinu a premiestniť Doctora. Okrem Billie Piper si v sérii svoje úlohy zopakujú Camille Coduri a Shaun Dingwall ako rodičia Rose, Jackie a Pete. Ďalej sa v nej objaví Mark Benton ako paralelná verzia Clivea Fincha, vyšetrovateľa mimozemšťanov, ktorého Rose stretla ešte v jej debutovej epizóde „Rose“, keď sa snažila zistiť, čo stojí za útokom Autonov v Londýne.
Billie Piper stvárnila Rose v audio diele aj minulý rok, keď spolu s Davidom Tennantom nahovorili sériu dobrodružstiev z produkcie Big Finish. Nápad na takýto spinoff je vskutku veľmi pôsobivý, pretože preskúma fascinujúci časový úsek zo súčasnej histórie Doctora Who a tiež sa bude odohrávať na Zemi. Spoločnosť totiž naznačila, že Rose nebude čeliť monštruóznym nepriateľom a mimozemským hrozbám a namiesto toho budú v The Dimension Cannon príbehy ľudí na pozadí konca sveta.
Vyzerá to tak, že fanúšikovia dostanú opäť niečo zaujímavé zo sveta Doctora Who. Rose Tyler: The Dimension Cannon vyjde v septembri 2019.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB