Jodie Whittakerová ako Doktor(ka) Who má svoju Barbie

Galaxie sa už nemusia báť! Do rúk malých deciek (ehm... no, pri tej cene asi skôr zberateľov) prichádza ozaj luxusný kúsok merču z Doctor Who univerza. Domovský producent Barbie, Mattel, sa spolčil s BBC a 1. decembra uvedie na trh najnovšiu bábiku z produkcie - Doktorku Who s podobizňou jej herečky, Jodie Whittakerovej.
Podporte scifi.sk
Trinásty Doktor Who, v slovenčine už skôr Doktorka, sa nás chystá čo najviac oslniť. Jednu si môžete priniesť aj domov.
Pri príležitosti premiéry novej série seriálu Doctor Who (u nás známeho aj ako Pán času), sa BBC Studios spojilo s Mattelom, aby nám ponúkli ďalší senzačný kúsok do zbierky ikonických výrobkov odkazujúcich na tento seriál.
Akonáhle sa Doktor regeneroval do ženy, Barbie sa chopila príležitosti a chce najnovšiu podobizeň stvárniť a uctiť si tak jeden zo svetovo obľúbených seriálov, keďže doteraz na to nemala možnosť (jedine, že by bola v sete s Kenom, predstavujúcim Doktora a jej by sa ušla len rola parťáčky).
Doktor Who - Reklamné - Doctor Who Barbie
Doktor Who - Reklamné - Doctor Who Barbie / Zdroj Disclaimer
Predpredaj bábiky sa začal už dnes na stránkach Forbidden Planet. Trinástu Doktorku zachytáva v módnom oblečení (a la čo dal sekáč v Sheffielde), ktoré dopĺňajú krásny trenčkot a čižmy, a k tomu obsahuje aj malý sonický šrobovák a športovú tašku. Všetko vyzerá byť kvalitne prepracované.
Cena je dnes v predpredaji ca. 55 libier (čiže necelých 63 eur). No nekúp to, keď si fanúšik Doctora Who... a keď si k tomu ešte videl prvú časť, v ktorej to Jodie Whittaker rozbalila ozaj pekne.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

(2005)

Pán času

Diskusia

Stano Lacko
Ze by som kupil dceram? Aj tak furt po mne pytali obal na mobil s dizajnom Tardis ;-)
08.10.2018

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2005)

Pán času