Pád Winterhome - Frostpunk je späť!

RTS stratégia s príbehovými prvkami Frostpunk prináša nový hrateľný scénar. Síce s krížikom po funuse, ale prinášame správy o novinkách.
V hlavnej kampani sme totiž objavili ruiny mesta Winterhome. Vieme, že to tam nedopadlo dobre. Nikto sa ale nikdy nezamýšľal aký bol jeho príbeh. Tvorcovia vás pozývajú zistiť to.
Filmová história scifi
Frostpunk - Trailer - Frostpunk - Story Trailer - "The Fall of Winterhome" (Free DLC) Disclaimer
Pôvodne išlo len o zmienku o kolónii, ktorá to skrátka nezvládla. Zápisky v kronike z padlého mesta hovorili: "Snažili sme sa ako sme najlepšie vedeli. Všetko zlyhalo. Je koniec. Jeme našich mŕtvych."
Vývojári sa touto "príbehovou kapitolou" snažia fanúšikom odvďačiť za neutíchajúcu podporu. Navyše, komunita sa dožadovala možnosti zistiť, čo sa vo Winterhome vlastne stalo. Ja už len dodám, že bude záležať na vašich rozhodnutiach, či to dopadne dobre alebo nie. No keď sa tak nad tým zamyslím, aký koniec je vlastne dobrý?

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Frostpunk

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Frostpunk