Poviedky na počkanie vracajú úder!!!

Prázdniny skončili, Poviedky na počkanie začínajú!!!
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok Disclaimer
Takže, po oddychu v podobe lenivých letných prázdnin vám prinášame nové kolo Poviedok na počkanie, tentoraz s poradovým číslom 14. Oproti predchádzajúcim kolám došlo k dvom zmenám. Prvá sa týka času - poviedky budú bývať vždy každú druhú sobotu. Najbližšie kolo Poviedok na počkanie bude teda v sobotu 11. 10. 2014 o 19,00. Druhou novinkou je, že namiesto jedného kľúčového slova, na ktorý budete písať poviedky, budú kľúčové slová dve. Budete si môcť teda vybrať, na ktoré napíšete svoje literárne dielko. Samozrejme, voľnosti sa medze nekladú, takže ak chcete, môžete obe kľúčové slová použiť v jednej poviedke, alebo dokonca, ak stihnete, napísať dve poviedky na každú tému zvlášť.
Pravidlá ostávajú rovnaké, ako v minulých kolách:
Zadaním témy sa spúšťa časomiera. Tá odmeriava čas 1 hodiny, počas ktorej majú všetci, kto sa tejto literárnej hry chcú zúčastniť, možnosť napísať poviedku na túto vopred zadanú tému a uploadnúť ju na scifi.sk. Moderátori scifi.sk následne poviedky zozbierajú a budú ich publikovať na servere, čím umožnia každému, aby si mohol prečítať diela všetkých hráčov hry.
Pravidlá hry:
- Rozsah poviedky nie je obmedzený, je na vás, aby ste si premysleli, aký dlhý čas potrebujete na štrukturalizovanie príbehu, písanie, eventuálne prepisovanie a opravy.
- Čas na písanie poviedky je 1 hodina a začína publikovaním témy poviedky.
- Záver písania poviedok bude o hodinu neskôr, no dáme vám aj 15 minút na pridanie vášho dielka do systému, takže budete mať trochu času sa prihlásiť na scifi.sk, následne poviedku uploadnuť.
- Pre prehľadnosť pri publikovaní zvoľte možnosť, že ide o Poviedku na počkanie, nakoľko scifi.sk publikuje aj poviedky mimo súťaž.
Hodnotenie:
- Hodnotiť poviedky majú možnosť čitatelia prostredníctvom hodnotiaceho systému u nás, ktorý sa nachádza na spodku danej poviedky – teda od počtom bodov od 1 (najhoršie) do 10 (najlepšie).
Tešíme sa aj na Vašu mikropoviedku.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Som tam... :)
01.10.2014
Kr4b
Na tento oznam som čakal od posledných PNP :D
01.10.2014
zuna
pri tom hodnotení poviedky berieme do úvahy aj to, že bola napísaná na počkanie, alebo číslovanie 1 ... 10 je štandardné. chápete, niečomu by som klikla desinu za to, že wow, toto si vymyslel a spísal za hodinu, ale inak by som tomu možno dala 6. čo vy na to?
02.10.2014
Kr4b
každý ako chce :) Ale väčšina (vrátane mňa) to buď do úvahy brať chce, alebo si nemôže pomôcť, keď vidí, čo sa dá za hodinku :D
02.10.2014
Stano Lacko
No po novom budu poviedky na pockanie v specialnej kategorii, cize mame
Slovenske poviedky a Poviedky na pockanie.
Cize hodnotenie moze vychadzat aj z toho, v akej kategorii je databa poviedka.
02.10.2014
zuna
aha, tak to je super.
02.10.2014
Stano Lacko
Oki, este som to dal pod zadavanie hodnotenia, aby bolo jasne, v akej kategorii je dana poviedka uverejnena.
03.10.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB