Exkluzívna fanúšikovská udalosť k Hobitovi

Dnes o 23 hod. SEČ sa budeme môcť spolu s ďalšími fanúšikmi minimálne na YouTube stať svedkami jedinečnej udalosti, kedy Peter Jackson a herci z druhého dielu Hobita predstavia svoj nový film!
Podporte scifi.sk
Hobbit, The: Desolation of Smaug, The - Plagát - 1
Hobbit, The: Desolation of Smaug, The - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
Na celom svete sa naživo v niekoľkých kinách a zároveň na internete môžete stať dnes o 23 hod. SEČ svedkami predstavenia nového filmu Hobit: Smaugova pustatina, s exkluzívnymi ukážkami a rozhovormi s hercami. Šou bude moderovať známy americký hlásateľ CNN Anderson Cooper a okrem Petera Jacksona v nej uvidíme aj Richarda Armitagea (Thorin), Orlanda Blooma (Legolas), Evangeline Lilly (Tauriel), Andyho Serkisa (druhého hlavného režiséra), Leeho Pacea (Thranduil) and Lukea Evansa (Bard).
Keďže na Slovensku nebude žiadna kinosála tento jedinečný počin tvorcov naživo prenášať, ostáva nám pozrieť si ho aspoň cez internet na webstránke: http://www.youtube.com/thehobbit.
A ak by sa vám chcelo, kľudne ho môžete priamo komentovať hoci aj pod touto správou. ;)

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.