X-Men: Days of Future Past - trailer

X-Men: Days of Future Past sa zhruba o polroka vrúti do kín. Pozrite si trailer, myslím že sa máme na čo tešiť!!!
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Bryan Singer sa vrátil k tomu, čo ho najviac preslávilo. K X-Menom a po First Class nám na budúci rok nachystal parádnu nádielku v podobe Days of Future Past. K uvedenému filmu dnes vyšiel trailer, takže si ho spolu pozrime:
X-Men: Days of Future Past - Trailer - Trailer Disclaimer
V niečo vyše dva a štvrť minúte nám toho moc nenapovie o obsahu, zato máme možnosť zhliadnuť staré a ešte staršie známe tváre, ako aj tých pár nových, a nejde pritom len o Magneta, Xavier, či Mystique. Nájdeme tu aj úplne nové zjavy, z ktorých v krátkom predstavení najviac asi zaujme Bishop.
Dej, známy už z predchádzajúcich anotácií, by sa mal odohrávať v dvoch rovinách: prvú bude predstavovať obdobie po First Class, druhú, omnoho temnejšiu, zas budúcnosť zdevastovanú obrými robotmi Sentinelmi.
Faktor očakávania: 9-10/10

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Aj šľak ma môže trafiť. Neznášam vykrádačky. Čo je toto za bordel? Najskôr skladba ´what do you see´ zo Sunshine a potom z Thin red line ´Journey to the line´. Darebáci leniví... Úplne mi to pokazilo celý trailer.
29.10.2013
jurinko
:-D Hlavne obrYmi :-D
29.10.2013
jurinko
U mna to je faktor ocakavania tak 2-2,5/10. Marvel ma nebavi a tych hrdinov akosi neuznavam. Plus casove paradoxy (stavim sa, ze to budu mat scenaristi uplne na haku) a cool retro prvky a vychadza mi z toho normalne ze zivacka. Hadam si nedam ani tu namahu, aby som si to stiahol...
29.10.2013
Martin
uz sa neviem dockat (9/10)
29.10.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB