Zaklínač mieri na stránky komiksu

Po veľmi úspešnom hernom spracovaní, ktorého tretí diel je ohlásený na budúci rok sa Sapkowského sága dočká aj svojej komiksovej adaptácie.
Filmová história scifi
Witcher - Koncept - Komiksová obálka
Witcher - Koncept - Komiksová obálka / Zdroj Disclaimer
Vydavateľstvo Dark Horse na tohtoročnom NY Comic cone ohlásilo spoluprácu so štúdiom CD Projek RED, stojacim za úspešnou hernou sériou The Witcher. Jej výsledkom bude komiksová séria štartujúca budúci rok.
"Sme veľmi šťastní že môžeme spolupracovať s Dark Horse, ktoré je jedným z najväčších a najzaujímavejších komiksových vydavateľstiev na svete. Čo je ešte vzrušujúcejšie, je fakt, že pre mnohých z nás má logo Dark Horse skoro legendárny status zastupujúc postavy ako Hellboy a Usagi Yojimbo. Sme veľmi šťastní, že opäť raz môžeme rozšíriť svet Zaklínača." povedal šéf CD Projekt RED Adam Badowski.
Nové Geraltové dobrodružstvá sa budú odohrávať na okraji Čierneho lesa v zemi Angren. Tam sa stretne s vdovcom, ktorého mŕtva manželka prebýva v tajomnom sídle zvanom Dom zo Skla. S jeho nekonečnými chodbami a hrôzami za každým rohom, bude musieť Geralt použiť všetky svoje zaklínačské schopnosti aby vyriešil záhadu sídla a prežil. Časové zasadenie príbehu zatiaľ nie je známe.
Witcher - Komiksová obálka 2
Witcher - Komiksová obálka 2 / Zdroj Disclaimer
Scenár má na starosti Paul Tobin, držiteľ Eisnerovej ceny za sériu Bandette. O výtvarnú stránku sa postará Joe Querio (Ú.P.V.O.) a o vizuál obálok zasa Dave Johnson (100 Nábojov). Štart série je naplánovaný na 19. marec 2014.

Dávid Novotný

Dávid Novotný

Súvisiace objekty SFDB

(1992)

Zaklínač

Diskusia

Dávid Novotný
Skuska ;-)
16.10.2013
andrej android praznovsky
Vizual je nadherny:)
16.10.2013
jurinko
Ciarky, preklepy, hrubica - ako skuska ale dobre ;-)
16.10.2013
Dávid Novotný
Uslo mi:) co som nasiel to som opravil
17.10.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1992)

Zaklínač