Telekinetické prekvapenie v New Yorskej kaviarni

Carrie sa blíži do kín a New Yorský marketingový tím distribučnej spoločnosti k odštartovaniu premiéry filmu pripravil pre náhodných návštevníkov malej kaviarničky nemilé prekvapenie telekinetického spôsobu.
Podporte scifi.sk
Carrie - Reklamné - Ilustračný obrázok - Carrie
Carrie - Reklamné - Ilustračný obrázok - Carrie / Zdroj Disclaimer
Carrie je o znovuzrodení klasiky hororu. Hlavnou hrdinkou je dievča menom Carrie White (Chloë Grace Moretz), úzkostlivom dievčati, ktoré jej rovesníci vyradili zo svojich kruhov a ktorej hlboko nábožensky založená matka (Julianne Moore) ju chce uchrániť pred svetom. Carrie je ale poťas stužkovej zatlačená k múru a jej ochranným mechanizmom je telekinetický teror, ktorý sa odrarzu spustí na celé mestečko. Film je založený na rovnomennom románe Stephena Kinga.
A teraz sľúbené virálne video o tom, čo sa stane, ak takému dievčaťu náhodou rozlejete kávu na prenosný počítač...
Carrie - Fan video - Telekinetické prekvapenie v kaviarni Disclaimer
Mne by asi nebolo do smiechu. Čo vám?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Carrie

Diskusia

kAnYs
No, rad by som vedel kolko zalob uz medzi casom dostali. Naozaj neviem ako by som na to reagoval :). Ono ked taketo nieco na cloveka vyblafne tak zdravy rozum ide stranou. A potom ako vznikaju vsetky tie spravy od ocitich svedkov o mimozemstanoch, telekineze, telepatii, zjaveni a boh vie coho vsetkeho. The imagination kicks in and... so it begins :)
09.10.2013
mayo
no presne! :D mozog je lahko oklamat, aha sem http://bit.ly/15o7ZG0 ... a este sa mi pacil jeden z komentarov - "horsie je ze nemozu pouzit telekinezu aby dotiahli ludi do kina..." :) ten film asi nem bude nic moc...
09.10.2013
jurinko
To je brutal :-D (aj to japonske video, pecka mayo ;-) ). Inak, v USA sa celkom divim, ze sa na toto daju. Co keby tam niekto vytiahol devinu a v soku jej to tak styrikrat napral do hrude? Ci tam nemaju zas UPLNE VSETCI zbrane? To mam iba ja pomylene predstavy vdaka telke a netu? :-)
09.10.2013
kAnYs
Tak, nebolo to zrovna v Texase, ze? Asi vedia kam cielia takyto viral marketing.
09.10.2013
Culter
Japonci sú šibnutý... :))))) V telekinetickom videu chýba dokrútka, ak nachytaných ukľudňujú, ukazujú im skryté kamery, chlapíka na lane a ako odškodné im dávajú jeden lístok do kina zdarma a druhý za polovicu... transformácia kompletná... :)))
09.10.2013
jurinko
A co to znamena?
09.10.2013
Culter
To je môj starý nick, ktorý používam inde a chem sa sám so sebou zjednotiť, keď sa už celý svet zjednocuje. Latinsky je to nôž, takže bacha...:)
09.10.2013
Stano Lacko
cool, no koncne som si to pozrel, scenar perfektny, najprv clovek, potom stoly a nakoniec krik, super. Asi by som sa po...l
10.10.2013
William Cody
Do kelu..nejde mi to na tablete spustit. Jurinko a v USA to zalezi od statu v ktorom si ako naznacuje Kanys. Napr. v Kentucky myslim mozu nosit aj samopaly a naopak v tzv. novoanglickych statoch(tie kultivovanejsie, mentalitou blizsie staremu svetu)je to ako u nas v Europe. No mimochodom syn mi raz kdesi na nete ukazal videa, kde skryta kamera nevysla a dopadla zle pre protagonistov. Boli tam bezvedomia aj zlomeniny..Reflex je niekedy jednoducho reflex;-).
10.10.2013
jurinko
No prave, ja som uz dost davno videl toto videjo (http://www.youtube.com/watch? v=eTgCrkQJLLE), kde to bol reflex, ale ked si predstavim, ako toto v tej kaviarni trvalo dlho, tak tam by to uz fakt mohol niekto aj nie uplne zvladnut... Ale dobre, ze sa nic nestalo :-) (a ja viem, ze USA nie je homogenna krajina ;-) )
10.10.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Carrie