Druhá séria Legend of Korra už za pár dní!!!

Pred pár rokmi sa na Nickelodeon začal vysielať animovaný seriál Avatar: The Last Airbender. Po veľkom úspechu sa producenti rozhodli pokračovať spin offom pod názvom Legend of Korra. A doslova za pár dní sa dočkáme premiéry už druhej rady tohto seriálu.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
The Last Airbender: The Legend of Korra - 1
The Last Airbender: The Legend of Korra - 1 Disclaimer
Prvá séria slúžila skôr ako priblíženie s novým prostredím. Predsa len, od udalostí popísaných v Avatarovi uplynulo už niekoľko desiatok rokov a tí čo boli zvyknutí na starý svet si museli zvyknúť na rýchly nástup priemyselnej revolúcie a modernej doby, čo sa odrazilo aj v steampunkovej atmosfére. Nová sezóna sa však bude zaoberať iným smerom.
The Last Airbender: The Legend of Korra - Trailer - Kniha druhá - Spirits Disclaimer
Podľa tvorcov by sa mala prvá polovica seriálu odohrávať v Republic City, zatiaľ čo v tej druhej budeme putovať po svete a pozrieme sa aj na Južný pól k Južnému vodnému kmeňu.
Ako už názov série napovedá “Spirits“, príbeh sa bude týkať najmä duchovného spirituálneho sveta. Ten predstavuje akúsi duchovnú dimenziu, do ktorého môže Avatar (Korra) preniknúť. A hoci tam môže vyhľadať (a často aj vyhľadáva) pomoc od svojich minulých inkarnácií, nie je tam vždy vítaná. Tento svet je totižto domovom rôznych duchov, spirituálnych mudrcov a démonov, z ktorých nie každý je priateľský.
The Last Airbender: The Legend of Korra - Trailer - Sneak Peak Disclaimer
V príbehu budeme sledovať históriu, pôvod a celkovo mytológiu avatarov. Stretnúť by sme dokonca mali aj úplne prvého avatara Wana a poodkryje sa nám obdobie vojen medzi duchmi a smrteľníkmi. Okrem toho stretneme aj ďalších Aangových potomkov: Tenzinovu staršiu sestru, waterbenderku Kyau a brata Bumiho, ktorý neoplýva žiadnymi schopnosťami.
Druhá séria bude mať premiéru už 13. septembra a bude mať 14 epizód.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB