Dredd - Trailer

Sudca, porota a vykonávateľ trestu v jednej osobe. Už sme to tu raz v kinách mali. A asi nám nestačilo. Pretože v septembri to tu príde opäť. Dredd. 3D. (Prvá novinka na našom serveri od Filipa. Vďaka!)
filip hadac
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Dredd 3D - Poster - 2
Dredd 3D - Poster - 2 Disclaimer
Severoamerický kontinent je v budúcnosti zamorená púštna krajina. Na jej východnom pobreží od polohy bývalého Bostonu až k Washingtonu sa teraz rozprestiera Mega City One - obrovské mesto plné násilia. Jedinou silou práva a poriadku sú mestskí policajti zvaní Sudcovia, ktorí sú zároveň porotou a vykonávateľmi trestu.
Dredd je najlepší zo Sudcov a teraz bojuje proti poslednej pliage vo svojom meste - nebezpečnej droge nazvanej Slo-Mo, ktorá umožňuje ľuďom vnímať realitu iba ako zlomok normálnej rýchlosti času.
Počas rutinnej práce je Dreddovi jedného dňa pridelená Cassandra Anderson, ktorú má vycvičiť a evaluovať. Cassandra je síce zelenáčka, no má silné psychické schopnosti vďaka genetickým mutáciám jej tela. Zločin ich zavedie na miesto, kam Sudcovia nechodia často, 200-podlažný mrakodrap a zároveň slum, ktorý je kontrolovaný drogovou lady Ma-Mou a jej klanom. Po tom, čo sa Sudcom podarí zatknúť osobu z jej blízkosti sa Ma-Ma rozhodne začať proti nim jej osobnú vojnu.
Dredd 3D - Trailer - 1 Disclaimer

filip hadac

filip hadac

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.