Satamaranga (?)

Keď zdrvení rodičia zistia, kto môže za smrť ich malého syna, pomsta nenechá na seba dlho čakať. Spustí sa reťazová reakcia a nič už nie je ako predtým. Toto nie je o rozprávka o superhrdinoch, ale desivý sen o ľuďoch, ako sme my. Príbeh o pomstychtivom páre, špinavých politikoch, vašich susedoch, k...

Info

Slov. názov Satamaranga
Orig. názov Satamaranga
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Keď zdrvení rodičia zistia, kto môže za smrť ich malého syna, pomsta nenechá na seba dlho čakať. Spustí sa reťazová reakcia a nič už nie je ako predtým. Toto nie je o rozprávka o superhrdinoch, ale desivý sen o ľuďoch, ako sme my. Príbeh o pomstychtivom páre, špinavých politikoch, vašich susedoch, krčmových revolucionároch, tajných agentoch a vládcoch sveta, ktorí sa chtiac-nechtiac stanú aktérmi zvláštnej špirály udalostí. Budete sa smiať. Bude vás z toho mraziť. Budete im fandiť. Satamaranga – to je návod na ovládnutie sveta od autora Sabotáže na okraji vesmíru.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť , musíš byť prihlásený Nie je možné hodnotiť nakoľko ešte nedošlo k vydaniu.
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2020: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2020. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

5 komentárov

Satamaranga, alebo návod na ovládnutie sveta (recenzia)

Na pulty našich kníhkupectiev sa dostal druhý román Richarda Brenkuša pod názvom Satamaranga. Čo od tohto atypického románu môžete očakávať?

3 komentárov