Brigády duchov (2006)

Brigády duchov sú zvláštne útvary koloniálnej obranných síl (KOS), elitnej jednotky, ktorých príslušníci sú vytvorení z DNA mŕtvych a premenení v dokonalých vojakov, vyslaných na najťažšie misie KOS. Sú mladí, rýchli, silní a úplne zbavení ľudských zábran. Vesmír je pre ľudskú rasu nebezpečné miesto...

Info

Slov. názov Brigády duchov
Orig. názov The Ghost Brigades
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Brigády duchov sú zvláštne útvary koloniálnej obranných síl (KOS), elitnej jednotky, ktorých príslušníci sú vytvorení z DNA mŕtvych a premenení v dokonalých vojakov, vyslaných na najťažšie misie KOS. Sú mladí, rýchli, silní a úplne zbavení ľudských zábran. Vesmír je pre ľudskú rasu nebezpečné miesto - a stane sa ešte nebezpečnejším. Tri rasy, s ktorými ľudstvo v minulosti bojovalo, sa spojili, aby zabránili expanziu človeka do vesmíru. Ich hlavnou oporou sa stal vedec Charles Boutin, ktorý pozná najväčšie tajomstvo KOS. Aby ľudstvo prežilo, musí KOS zistiť, prečo Boutin zradil. Jared Dirac - klon, vytvorený z Boutinovy DNA - je jedinou osobou, ktorá môže poskytnúť odpovede. Jaredov mozog má mať prístup do Boutinovy elektronickej pamäti, ale keď sa zdá, že sa pokus preniesť Boutinovy spomienky nepodaril, Jared končí pri zvláštnych jednotkách. Jared spĺňa predstavy o dokonalom vojakovi, ale na povrch pomaly začínajú vyplávať Boutinovy spomienky, a Jared intuitívne zisťuje dôvod, ktorý viedol Boutin k zrade ... a spozná, že niektorí nepriatelia ľudstva myslia na oveľa horšie veci než na jeho porážku.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

SyFy seriály - prehľad projektov

SyFy chystá nové seriály. A nepôjde o žiadne slaďučké fantasy pre násťročné upíro fanynky, ale o riadne nadupané scifi a a space opery!!!!

2 komentárov