Push (2009)

Vo svete, kde niektorí ľudia ovládajú veľmi špecifické zručnosti, musí dvojica mladých ľudí nájsť jedno mladé dievča stratené v uliciach Hong Kongu skôr, než sa dostane do zlých rúk a jej jedinešné schopnosti budú využité na zničenie ľudstva.

Info

Slov. názov Push
Orig. názov Push
Hodnotenie 10 % (1 hodnotení)
Anotácia Vo svete, kde niektorí ľudia ovládajú veľmi špecifické zručnosti, musí dvojica mladých ľudí nájsť jedno mladé dievča stratené v uliciach Hong Kongu skôr, než sa dostane do zlých rúk a jej jedinešné schopnosti budú využité na zničenie ľudstva.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

B.T. Niromwell @Niromwell 10.10.2018 23:31:18
1
Tento film ma veľmi príjemne prekvapil. Keď vyšiel, vôbec som mu nevenovala pozornosť, a až som sa k nemu konečne dostala, netušila som, čo čakať. Predstavte si, že musíte nájsť trinásťročné dievča v niekoľko miliónovom meste a vaším protivníkom je muž, ktorý vám číta myšlienky. Hra na mačku a myš sa môže začať. Film má od začiatku nasadené veľmi vysoké tempo, otvára originálny svet, v ktorom žijú ľudia s fantastickými schopnosťami - niektorí vidia budúcnosť, iní vám vidia do hlavy, niektorí vás môžu zabiť svojím hlasom. Samozrejme, nechýba klasická zápletka a la tajná organizácia sa snaží podmaniť si všetkých obdarených. Ale to je tam len tak na okrasu, o čo tam ide je zákerná akčná naháňačka a hra vôle a intelektu, ktorá vás nebude nudiť.

Obrázky