12 Monkeys (2015)

Follows the journey of a time traveler from the post-apocalyptic future who appears in present day on a mission to locate and eradicate the source of a deadly plague that will eventually decimate the human race.

Info

Slov. názov 12 Monkeys
Orig. názov 12 Monkeys
Hodnotenie 80 % (2 hodnotení)
Anotácia Follows the journey of a time traveler from the post-apocalyptic future who appears in present day on a mission to locate and eradicate the source of a deadly plague that will eventually decimate the human race.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Epizódy

P. č.NázovOriginálny názovProd
4. séria
1 The End The End

Minirecenzie

Veronika Valent @Veronika Valent 27.09.2015 21:09:07
8
Takže, dnes slávnostne dopozerané. Niekde medzi 6 a 9 dielom som mala krízu, kládla som si otázku, či má zmysel v tom pokračovať. Som veľmi rada, že som to nevzdala v dieloch, počas ktorých som si v podvečerných hodinách doslova podriemkavala. Tým by som dala tak asi 6/10. Potom sa to rozbehlo, postava Ramseho sa prudko vyvinula smerom, ktorý som vôbec nečakala. Konečne som pochopila, prečo sa celý čas nedarilo Colovi zachrániť našu súčasnosť.Nie je to iba seriál o cestovaní v čase, ale o tom, že rovnaké pohnútky, ako sú láska, rodinní príslušníci, z ľudí môžu urobiť monštrá alebo hrdinov.Dnes som dala tri diely naraz, boli parádne a po ich skončení som naozaj veľmi zvedavá, čo scenáristi vymyslia v druhej sérii, pretože otvorených otázok tam zostalo neúrekom. Ďakujem za dobrý tip na seriál.
Stano Lacko @stano 24.01.2015 16:24:43
8
Cestovanie v čase, zas a znova, a ešte raz. A paradoxy a zmeny, a teba som už videl, ale ty mňa ešte nie lebo sa stretneme v budúcnosti, och. Paráda! Hon na 12 opíc sa môže začať.

Články

12 opíc ako seriál - Prvý trailer

Onedlho sa kultový film 12 opíc prezlečie aj do plášťa televízneho seriálu. Vonku sa naň objavil prvý trailer, ktorý si u nás môžete pozrieť.

0 komentárov

Videá

Trailer - trailer