Medzinárodný festival komiksu v Angouleme 2015 (29.01.2015-01.03.2015)

Medzinárodný festival komiksu v Angouleme je tretím najväčším festivalom tohto formátu umenia na svete. 42. ročník v roku 2015 prináša okrem priestoru pre medzinárodných umelcov aj výstavy Billa Wattersona (Calvin and Hobbes), Jacka Kirbyho a Džira Tanigučiho.

Info

Slov. názov Medzinárodný festival komiksu v Angouleme 2015
Orig. názov Festival International de la Bande Dessinée d'Angoulême
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Medzinárodný festival komiksu v Angouleme je tretím najväčším festivalom tohto formátu umenia na svete. 42. ročník v roku 2015 prináša okrem priestoru pre medzinárodných umelcov aj výstavy Billa Wattersona (Calvin and Hobbes), Jacka Kirbyho a Džira Tanigučiho.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Dobrodružstvo v Angouleme - Deň druhý

Druhý deň na Medzinárodnom festivale komiksu v Angouleme: interview s nemeckými spolkom pre komiks a anglickým vydavateľstvom Nobrow. Šaňo sprevádza po udalostiach druhého dňa.

0 komentárov

Dobrodružstvo v Angouleme - Deň prvý

Včera začal vo fracúzskom Angouleme jeden z najväčších festivalov komiksového umenia na svete - z miesta diania o ňom bloguje Šaňo.

0 komentárov

Dobrodružstvo v Angouleme - D mínus 1

Vo francúzskom mestečku Angouleme dnes štartuje tretí najväčší festival komiksového umenia na svete a scifi.sk má na ňom svojho zástupcu! Ako teda vyzeral Šaňov včerajší príchod do centra komiksového ...

0 komentárov

Obrázky

Videá

Celý záznam - Kacuhiro Otomo - Poďakovanie za udelenie Veľkej ceny festivalu